İşte kacirdigim enerjik bir mesajGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()

Güzel bir gün gecirmeni dilerim bitanem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte kacirdigim enerjik bir mesajGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Böcüküm nazlı çiceeeeemGünaydın canikolar
Günaydın cicikuşumGünaydın kızlar 🌨![]()
Günaydın kaptanımGünaydın![]()
Günaydın el arabiaGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Günaydın kaptanımHerkese günaydın.![]()
Başarılar sizinle olsun tatlım.Kolay gelsin. Bu hafta ben de yoğunum. Yeğenin sınavları var. Bende kalıyor.
HemmeeenSu içelim hadi
Afiyet olsun canımGunaydin kaptanim. Kaşarlı peynirli omlet ve ihlamur vardi kahvaltimda :)
Kabağı çok seviyorum hele dereotu çok yakışıyorGel kabağım geliki gün kabağa talim
![]()
Ayy aklima bal kabağı geldi . Öbür kabağı düşünemedim bir an, diyorum bal kabagiyla tatlı dışında ne olur kiGel kabağım geliki gün kabağa talim
![]()
Darısı başıma diyeyim ama benim hedefim 65 kilo olmakTeşekkür ederim bitanem darısı her isteyenin başına![]()
Şu ana kadar 1 litre su içtim yatana kadar 3.5 litre içmeyi planlıyorumOoo mükemmel![]()
İnşaallahŞu ana kadar 1 litre su içtim yatana kadar 3.5 litre içmeyi planlıyorum
Çok tatlısın şekersin şekercimi baban seninTamam ama bir gün de Avrupa tarım politikalarını falan konuşalım yoksa küserim![]()
Fazla mizin olduğuna iddiaya girebilirimYapanlar nasıl yapıyor, bizim ne eksiğimiz var onlardan![]()
Yaaa darısı başımızaBirtakım eksiler görüldü![]()
Yalancisina bile hasret kaldıkburayada kar yagmadı bahar geldi resmen ama yalanci bahar
OrtimKeske bugün tartı günü olsaydı sindirim sistemim çalıştı bugün inşallah cumaya da aynı şey olur 1 bardak su içtim ona rağmen tartım çok güzel![]()
Nasıl sinifmis oSağolun varolunsınıfa bir girdim gün sofrası var yine. Bu sefer dayanamadım ama saat 9 bile değildi
![]()
Gece 1 de yattım, 3 te erkek kedinin bağırmasına uyandim.Günaydın, uyuyamadın mı![]()
1 litredeyimSuyum 1,5 bitmek üzere
Ben de dün , birkaç gündür ayak ucumda yatıyo demiştim yaGece 1 de yattım, 3 te erkek kedinin bağırmasına uyandim.
Ne istiyorsa avazı çıktığı kadar bağırıyor.
Madem uyandım dedim, eşimin çantasını hazırlayım. Çanta ve kahvaltıyı hazırladım, biraz etrafı topladım yattım ama uyumam ne mümkün.
Saat 6 ya kadar uyuyamadım.
Gözlerim kapanırken son sürat kovalamaca oynuyorlardı.
Kediler kızgınlık zamanlarında çok bağırırlarmış gezegenim tamda onların kızgınlık ayıGece 1 de yattım, 3 te erkek kedinin bağırmasına uyandim.
Ne istiyorsa avazı çıktığı kadar bağırıyor.
Madem uyandım dedim, eşimin çantasını hazırlayım. Çanta ve kahvaltıyı hazırladım, biraz etrafı topladım yattım ama uyumam ne mümkün.
Saat 6 ya kadar uyuyamadım.
Gözlerim kapanırken son sürat kovalamaca oynuyorlardı.