Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar selam,
dun kosturmacadan gelip pek bir sey yazamadim. Menumu de yazamadim hemen onu yazayim.

22 mart sali
12.00 1 buyuk kase tavuklu salata, 1 kase corba, 1 dilim tt ekmek
15:00- 16.00 1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz ici 5 badem)

19.15 2 kasik izgara tavuk goguslu buyuk bi kase yagsiz tuzsuz salata

bugun ofise gittigim ixin tavuu salata gunu gibi oldu ahaha ama en saglikli alternatifler boyleydi. aksamda mc donalds in salatasindan aldim eve donus yolunda. Ama salatalarin icinde farkli yesillikler vardi :)

su 3lt
spor 7641 adim 764 puan. Fun ofus gununoldugu icin ayrica spor yapamadim. Oglen ekiptekilerle bi 20 dk yuruduk.
@Cordelia @She-Raa Zipzip- Zipzip- @Kinoalihatun
Afiyet olsun :)
Kabağı çok seviyorum hele dereotu çok yakışıyor
Salçalı bol maydanozlu kabak spagetti de çok lezzetli oluyor canım çekti akşama kabak mı yapsam
Ay bir türlü kabağı bayılarak yiyecek kıvama gelemedim :) ama zeytin yağlı dereotlu güzel oluyor bak :)
Sunum bu kadar olabildi.yine pide yemek yok.cok açım . hoşçakalın 🙋🏼‍♂️😂😂
Afiyet olsun :) davığına kavuşmuşsun :)
Gece 1 de yattım, 3 te erkek kedinin bağırmasına uyandim.
Ne istiyorsa avazı çıktığı kadar bağırıyor.
Madem uyandım dedim, eşimin çantasını hazırlayım. Çanta ve kahvaltıyı hazırladım, biraz etrafı topladım yattım ama uyumam ne mümkün.
Saat 6 ya kadar uyuyamadım.
Gözlerim kapanırken son sürat kovalamaca oynuyorlardı.
Çok sorgulamamak gerekiyor onları çözümsüzler 😂 ben gündüz evde olduğum zaman uyutmuyordum gün içinde akşam mışıl mışıl uyuyordu 🤣
Bakın, bahar-yaz neden gelmiyormuş:KK51:
Login • Instagram
Foto ekliyim, açamayan olur:skandal:
Hahah bence de biz şu fazlalıkları atana kadr gelmesin ya :D

Ay bir türlü kabağı bayılarak yiyecek kıvama gelemedim :) ama zeytin yağlı dereotlu güzel oluyor bak :)

Çok sorgulamamak gerekiyor onları çözümsüzler 😂 ben gündüz evde olduğum zaman uyutmuyordum gün içinde akşam mışıl mışıl uyuyordu 🤣

Hahah bence de biz şu fazlalıkları atana kadr gelmesin ya :KK70:
Aynen canım, zaten hep planın 1 ay gerisindeyim🙈

Afiyet olsun canım bende inşallah artılarımdan bir nebze olsun eksiltebilirim cumaya kadar
İnşaallah 🤲 amin (seni dua topiginden hatırladım. İnşaallah sağlıkla, hayırlı zamanda gelsin yavrularıniz) tedavi süreci devam ediyor mu? Belirli bir sorun söyledimi Doktorlar.

Sağol teşekkürler, evet öyle güzel oluyor 👍

Kabağı rendeleyip sotele soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt dereotu ve ceviz ekle muhteşem oluyor bir kaşık kadar pulbiberli yağ gezdirebilirsin 😉

1 litredeyim😖

Ben de dün , birkaç gündür ayak ucumda yatıyo demiştim ya🙈nazar değdirdim. 4’te bağırmaya başladı, aman yarabbi. 7’de kalktım başım ağrıyo🤦‍♀️
Neden bağırıyor olabilir ki?
Hanı çiftleşmek istiyor desem kaymak gibi hatun aldık, ona da yanaşmıyor. daha derdi ney çözemedik

Kabağı rendeleyip sotele soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt dereotu ve ceviz ekle muhteşem oluyor bir kaşık kadar pulbiberli yağ gezdirebilirsin 😉
Misss
Neden bağırıyor olabilir ki?
Hanı çiftleşmek istiyor desem kaymak gibi hatun aldık, ona da yanaşmıyor. daha derdi ney çözemedik
Yok canım yok, benim kız kısır. Sıkıntıdan bağırıyı🤦‍♀️

İnşaallah 🤲 amin (seni dua topiginden hatırladım. İnşaallah sağlıkla, hayırlı zamanda gelsin yavrularıniz) tedavi süreci devam ediyor mu? Belirli bir sorun söyledimi Doktorlar.
Amin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum 😔😔😔😔😔

Martı kutlamak istiyordur canım ne isteyecek😂😂😂😂
Valla düne kadar dişi baya bi süründü, kokladı, yaladı, gitti ağzına ne bulduysa onu aldı gezdirdi ( battaniye, havlu, tüylü küçük halısı, yerde çorap bulursa o, antre deki tüylü hafif yolluğu onun yüzünden topladım kaldırdım) bazı şeyleri ona feda ettik 😂😂

Yaa :KK43: bırakmayı düşünmüyorsun değil mi? Haklısın çok zor ve emek isteyen bir iş çok haklısın

Yok ya bırakmaz iş bölümü yaparız olmadı. Bırakmasin ama :KK61:

p5627.gif

Elifim bizi masterfitsiz bırakmayı düşünmüyorsun di mi :KK22:
Birakmak dusuncesinde degilim ama gercekten bu aralar bunalıyorum
Sizlerle alakasi da yok
Kendim icin birseyler yapmaliyim ama yapamiyorum
Gunler su gibi akip geciyor
Evde de bunalıyorum rahat bir nefes alamıyorum 🙈🙈

Amin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum 😔😔😔😔😔
Ben ilk kizima 3. Tedavi de hamile kalmıştım. O ay doktor bu son ilaç tedavisi sonra ignelere baslayacagiz sonrada gerekirse tüp bebek demişti. Bende baştan uzulsemde sonra kendimi serbest biraktim, 3 4 ay ara verir ignelere baslariz diye düşündük. O ay işe girdim, hatta eşim arabayi satmayi düşünüp arsa bakmaya başlamıştı öyle boş vermiştik. Ama doktorun dediklerini uygulamistik yinede. Hic beklemedigim şekilde oldu o ay. O yüzden oluruna birakmak en güzeli aslinda ❤️ rabbim hayırlı vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah

Back
X