Denedim ama yapistirmistim nasıl olduysa beceremedim onuAynen daha sağlıklı en azından.
Yulaf tostunu denedinmş hiç çok merak ediyorum onuda deneyeceğim bir gün çokta sağlıklı yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim ama yapistirmistim nasıl olduysa beceremedim onuAynen daha sağlıklı en azından.
Yulaf tostunu denedinmş hiç çok merak ediyorum onuda deneyeceğim bir gün çokta sağlıklı yani.
Yanlış düşümme ama 2 tane çocuk yeterli zaten,helede şu şartlarda tekrar çocuk olması ciddi masraf bana göre.Allah bilir yine ama ben hiç istemiyorum. Zaten ikisinin yaş arasi azdı. Ben çalışmak istiyorum artik![]()
Canım birşey istiyor. Bu ne fiyat evde yapayım diyorum. Eve bakıyorum malzemeler eksik, vazgeciyorumUcuz hiç bir şey kalmadı![]()
Amin canım Allah razı olsun sende bir avazda sağlıkla evladını kucağına al inşallahRabbim tez zamanda kucağını doldursun canım benim sağlıcakla yavruların olsun inşallah![]()
Yağlı kağıt üzerine dökeceksin malzemeyi.Denedim ama yapistirmistim nasıl olduysa beceremedim onu
Çok üzüldüm canım.insallah olur. Ben hislerime güveniyorum. Senin bebişin gelecek yakında.Yok canım yıllardır çok uğraştım çok tedaviler oldum tedavili tedavisiz gebe kaldım ama olmadı olan yavrumda yaşamadı öyle işte.......
Evet canım ben bile kendime inanamıyorum
Amin canım.Herşey hayırlısıyla olsun.
Afiyet olsun canımEvvvet şuan itibariyle, tadi damağımda minik çikolatamla, yemek olayım bitti.akşama doğru kuruyemiş yeme planım var.
Amin canım sağolasınYaa canim insallah Allah nasip eder guzel haberlerini aliriz burda
Afiyet olsun kaptanim
Tartılmadan nasil duruyorsun kac ay olmus
Afiyet olsun canim![]()
Psikolojik boyutuda çok başka maddi durumuda. Bana diyorki bez masrafi bu yaz biter otekine kaydiririz o masrafı. Onun için o kadar basit. Cocuklar büyüyor ihtiyaclari artiyor günden güne. Gordukleri şeyleri istiyor, merak ediyorlar. Ee ben zaten yillardir ne evime ne kendime merak ettigim hiç birşeyi almadim, eşim kendisi de öyle bayramdan bayrama kıyafet alir. Ayakkabisi eskir ancak oyle degistirir. Neden bir kez daha başa dönelim. Ben bu yaşıma bir daha gelecek miyim? Hep çevremdeki insanlara ozenerek mi yasayacagim. Yanlış anlaşılmasın altin, bilmem ne pahali hediye vs şeyden de bahsetmiyorum. İc camasirlarimi degistirmem lazim mesela onumuzdeki ayı bekliyorum şuan.Yanlış düşümme ama 2 tane çocuk yeterli zaten,helede şu şartlarda tekrar çocuk olması ciddi masraf bana göre.
Tekrar başa döneceksin kolay değil.
iyiyim kuzum isteyim ugraşıyorumİyiyim tutkucum sen nasılsın balım nasıl gidiyor![]()
Saracim Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin gebelik müjdesini bizimle tez zamanda yaşamanı diliyorum.Yok canım yıllardır çok uğraştım çok tedaviler oldum tedavili tedavisiz gebe kaldım ama olmadı olan yavrumda yaşamadı öyle işte.......
Evet canım ben bile kendime inanamıyorum
Erkek için işin boyutu farklı ne kadar eşe yardımcı olacak ki,masraf artacak hele çocuklar okula başlasın o zaman asılmasraflar başlar.Psikolojik boyutuda çok başka maddi durumuda. Bana diyorki bez masrafi bu yaz biter otekine kaydiririz o masrafı. Onun için o kadar basit. Cocuklar büyüyor ihtiyaclari artiyor günden güne. Gordukleri şeyleri istiyor, merak ediyorlar. Ee ben zaten yillardir ne evime ne kendime merak ettigim hiç birşeyi almadim, eşim kendisi de öyle bayramdan bayrama kıyafet alir. Ayakkabisi eskir ancak oyle degistirir. Neden bir kez daha başa dönelim. Ben bu yaşıma bir daha gelecek miyim? Hep çevremdeki insanlara ozenerek mi yasayacagim. Yanlış anlaşılmasın altin, bilmem ne pahali hediye vs şeyden de bahsetmiyorum. İc camasirlarimi degistirmem lazim mesela onumuzdeki ayı bekliyorum şuan.
Canım hangi sektördesin? Çalıştığın dikkatimden kaçmış.Benim bugün çok uykum geliyor iş yerinde olmasam kafayı vurup uyuyasım var başımda çok ağrıyor değişik bir durum![]()
Geçmiş olsun canım.Erkek için işin boyutu farklı ne kadar eşe yardımcı olacak ki,masraf artacak hele çocuklar okula başlasın o zaman asılmasraflar başlar.
Küçükler herhalde demi yaşlarını bilmiyorum gerçide,istekleri ilerleyince almak zorunda kalıyorsun tabi herşeyi değil bu sferde doyumsuz çocuklar oluyorlar ben kendi yeğenimden biliyorum bunu.
YTıpranıyorsun birde çocukların peşinde koşmaktan bakımı doğumu masrafı derken .
Bu iş sadece bez parasından kurtulmakla olmuyor büşracım anneninde hazır olması lazım doğuma.
Kesin kararlıysan eşinle net konuş ona göre kararınızı verin derim..
Benim 1 tane kızım asla 2.bir çocuk düşünmedim gurbetteydim teksin kimsen yok yanında.
Birde kalça çıkığı ameliyatı oldu 8 ay alçıda kaldı nasıl 2.bir çocuk düşünebilirdim ki ben neler yaşadım kanserin ucundan döndüm göğsümden tümör alındı..
Cok gecmis olsun ablacimErkek için işin boyutu farklı ne kadar eşe yardımcı olacak ki,masraf artacak hele çocuklar okula başlasın o zaman asılmasraflar başlar.
Küçükler herhalde demi yaşlarını bilmiyorum gerçide,istekleri ilerleyince almak zorunda kalıyorsun tabi herşeyi değil bu sferde doyumsuz çocuklar oluyorlar ben kendi yeğenimden biliyorum bunu.
YTıpranıyorsun birde çocukların peşinde koşmaktan bakımı doğumu masrafı derken .
Bu iş sadece bez parasından kurtulmakla olmuyor büşracım anneninde hazır olması lazım doğuma.
Kesin kararlıysan eşinle net konuş ona göre kararınızı verin derim..
Benim 1 tane kızım asla 2.bir çocuk düşünmedim gurbetteydim teksin kimsen yok yanında.
Birde kalça çıkığı ameliyatı oldu 8 ay alçıda kaldı nasıl 2.bir çocuk düşünebilirdim ki ben neler yaşadım kanserin ucundan döndüm göğsümden tümör alındı..
İnşallah canım Allahım sesinizi dualarınızı duysun banada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinÇok üzüldüm canım.insallah olur. Ben hislerime güveniyorum. Senin bebişin gelecek yakında.![]()
Çok sağol hocam neler yaşadım varya kızım bebek kucakta ayak alçıda uçağa binerim buraya gelirdim hastaneye alçı değişirdi.Geçmiş olsun canım.Allah esirgesin. Kurtulmuşsun çok şükür. Erken teşhis olması çok iyi olmuş.
Sağlıklı da olsa sekiz tane muz topu çok fazla olmuş. Afiyet olsun canımYa bende dün aşırı yeme isteği vardı. Aç olmadığım halde sürekli yemek yemek istedim. Sanırım duygusal açlık dedikleri şey bu. Neyse yazayım menümü.
Salı menüsü
11:30
1,5 tost(yumurta, kapya biber, sucuk, kaşar) 5 zeytin, beyaz çay
16:00
3 Kepçe erişteli mercimek çorbası
8 tane muz topları(muz, hindistan cevizi, kakao, fındık)
21:00
Çeyrek ayva
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3032766
Zipzip-
Cordelia @She-Raa