- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Evet ben sıkılgan im bı de. Koca 3 ay beklicemYani ayrıcalığımız olsun dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben sıkılgan im bı de. Koca 3 ay beklicemYani ayrıcalığımız olsun dimi![]()
Eline sağlık canım afiyet olsunElhan ım havuçlu kabak soteyi yaptım çok leziz oldu bundan sonra akşamlar bunu yemeye karar verdim![]()
Kıss iki çift edebimle cevap yazdım ondanpastelfit pastelim gel yaaa üzülüp durma bana kıyamam minnoşum
Yalan olmasın Ekim di galiba buraya gelişim.buradan sagolsunlar destekle dikkat ettim hep.yoksa sonum ne olurdu bilmiyorumEvet ya olsa tanırdim. Yeni sandım sanki![]()
Aminnnnnnn minnoşum amin. Arkadaş olsa daha gorusmezsin de işte kapı komşusu. İnşallah bir an önce defolup giderlerHala böyle insanlar varolduğuna inanamıyorum. Çocuktan ne istersiniz kiAllah kurtarır canım hiç merak etme. Ben böyle kötü komşudan, arkadaştan kurtuldum, büyük yük bunlar insana. Hayırlısıyla feraha çıkarsın inşallah
![]()
Ben de ben deKıss iki çift edebimle cevap yazdım ondanaslındaaaa
![]()
Ben ilk nickimi hatırlamıyorum. Ama fesanga çok alıştım artık herhalde değiştiremem. İşin komik yani hiçbir anlamı yok tamamen uydurma bir nickEvet ben sıkılgan im bı de. Koca 3 ay beklicem
Afiyet olsun canım23.03.2022 salı
8.30
Bir kupa Sade nescafe
10.00
2 dilim esmer ekmek arasına krem peynir domates ezmesi roka
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
12.00
Sade Türk kahvesi
15.15
Bir kase domates çorbası
2 köfte
4 yk karnabahar salatası
16.30
Sade soda
19.20
1.5 kepçe tarhana çorbası
5 yk ıspanak yemeği
1 dolu yk yoğurt
Su :2.5 litre
Allah ıslah etsin. Seni çok üzmüşler anlıyorum yine de içinde kötü duygular barındırma ...onlar yokAma beter de olsunlar :) içim soğumaz yoksa![]()
Saol canımAfiyet olsun canım
Onlar yok dedin ya hemen içimden olmamaları için kötü bir şey geçti anladın sen :)Allah ıslah etsin. Seni çok üzmüşler anlıyorum yine de içinde kötü duygular barındırma ...onlar yok![]()
Afiyet olsun canımElhan ım havuçlu kabak soteyi yaptım çok leziz oldu bundan sonra akşamlar bunu yemeye karar verdim![]()
Amin inşallahAminnnnnnn minnoşum amin. Arkadaş olsa daha gorusmezsin de işte kapı komşusu. İnşallah bir an önce defolup giderler
Ben de ben de![]()
Çok sevindimElhan ım havuçlu kabak soteyi yaptım çok leziz oldu bundan sonra akşamlar bunu yemeye karar verdim![]()
Afiyet olsun canimÖgle 12:00
Turk kahvesi
1 kare bitter cikolata
Aksam 18:00
1 tabak et sote
3 kaşık bulgur pilavi
1 kase yoğurt
1.5 litre su
15.415 adimdayimAaaa bugün son adım günü
Hanımlar yürüyelim![]()
Yagsiz tuzsuz ara ogunde yiyebilirsin canimEşimle kızım koca tabakpatlattılar yiyorlar.icim gidiyorrrrr
![]()
Notta yazıyosun dimi listeni23.03.2022 salı
8.30
Bir kupa Sade nescafe
10.00
2 dilim esmer ekmek arasına krem peynir domates ezmesi roka
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
12.00
Sade Türk kahvesi
15.15
Bir kase domates çorbası