Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne yiceksin hadi yazın yazmakta kaloriyle değil ya hayal kuruyoruz surda
Hiç plan yapmadım ki😄çok tehlikeliyim yani😂
Benim belli kişilere taktığım belli isimler var kafamda. Çünkü sade sade canım demeyi pek sevmiyorum
Sade sade mi😄canım deyince biraz yumuşuyo iyi oluyo yaaa.
Canım affet bugün adım.ve spor bilgisi veremiycem telefonu hiç almadım elime neredeyse kardeşim geldi baya birşey ayikladik koliledik Allah'tan nakliyeciler yapıcak diyoruz 😅 ama rahat hissediyorum diye giysi yiyicek kiler dolabım hep biz yaptık, duş aldim yeni oturdum kaptanım özür dilerim 🥺😢
Kolay gelsin canım
Bana bugün nazar değdi ben anlıyorum bugün bir arkadaş toplantısına katıldım çok da sevdiğim insanlar ama ben enerjiyi hissediyorum bana ağır geliyor kafami kaldıramıyorum halsizlikten.
Doğrudur, yok mu okusa üflese biri😔

Canım affet bugün adım.ve spor bilgisi veremiycem telefonu hiç almadım elime neredeyse kardeşim geldi baya birşey ayikladik koliledik Allah'tan nakliyeciler yapıcak diyoruz 😅 ama rahat hissediyorum diye giysi yiyicek kiler dolabım hep biz yaptık, duş aldim yeni oturdum kaptanım özür dilerim 🥺😢
Sağlık olsun canım, sen içine dindiği gibi işlerini yap da önemli olan o. Ben senin yerine de yürürüm 😬

Ayy bilmiyorum ki ne yesem , o kadar çok seçenek var ki😄
Ben yarın akşamdan poğaça, tuzlu kurabiye ve tatlı (belirleyemedim, o kadar çeşit var ki) yapacağım. Patates kızartması yapacağım. Misafirim kahvaltıya gelecek.
Akşam da tantuni .
Ve şira çıldırdı 🤣🤣

Ben yarın akşamdan poğaça, tuzlu kurabiye ve tatlı (belirleyemedim, o kadar çeşit var ki) yapacağım. Patates kızartması yapacağım. Misafirim kahvaltıya gelecek.
Akşam da tantuni .
Ve şira çıldırdı 🤣🤣
Harbi çıldırdı. İyi planlama yapmalısın şira. 🤗

Harbi çıldırdı. İyi planlama yapmalısın şira. 🤗
Eskisi gibi değilim, yeme performansım çok düştü. Bence midem küçüldü 🙄 Kesin hepsinden birer tane yer doydum derim. Cuma günleri eşime diyorum ben hala yemek istiyorum ama doydum diye 😬

Eskisi gibi değilim, yeme performansım çok düştü. Bence midem küçüldü 🙄 Kesin hepsinden birer tane yer doydum derim. Cuma günleri eşime diyorum ben hala yemek istiyorum ama doydum diye 😬
Doymak çok güzel bir duygu ben hissedince mutlu oluyorum. Yeme bozukluğu olan kişiler doymuyor. Misal ben. 😫

Back
X