Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke biri beni bebek gibi ayağında sallasaBenim de.![]()
İnşallah kuzumCanım ilaç verip yolladım umarım okulda bir şey olmaz
Tamamdır kaptanımSevgili kırmızı kızlar
Çok güzel bir hafta geçirdik. Herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı. Güzel sporlar yapıldı. Sonuç ne olursa olsun hepinizi gayreti süperdi. Bu hafta olmasa bile sonraki günlerde karşılığını alacağımızdan eminim.
Amaaa bugün son gün. Son bir gayretle bugünkü beslenmemize çok daha dikkat edelim. Oldukça hafif ve şişkinlik yapmayacak besinler tercih edelim. Suyu yeşil çayı ihmal etmeyelim. Yarın bizim yüzümüz gülsün güzeller
Misss gibi perşembe menülerinizi bekliyorumm
@sandriyon
@pastel34
fesang
@yildiz4kc
erenmothers
@Kinoalihatun
@limonlutarcinlikek
@ugurbocuuu
Günaydın tatlışımGünaydın. Bebişler.![]()
Günaydın.İnşallah kuzum
Tamamdır kaptanım
Günaydın tatlışım![]()
Ben sallayayım canoşum en son 9 sene önce salladım ne de olsa özledim bebiş sallamayıKeşke biri beni bebek gibi ayağında sallasa
Günaydın canım aminGünaydınTüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin.
Benimde uykum varAma nasıl uykum var...![]()
Yaaa ne tatlısın. Benim veledimi ben bazen sallıyorum çok seviyorum sallamayıBen sallayayım canoşum en son 9 sene önce salladım ne de olsa özledim bebiş sallamayı![]()
Aminnn inşallah rahat geçirirsin canımGünaydın canım amin
Benimde uykum vardua ediyorum yoğun bir gün olmasın diye
Kolay gelsin abla islerindeYarın yokum tüm gün nerdeyse haber vereyim dışarda olacağız.
Menüleri yazarım kağıda yoksa unuturum hafta sonuda var çünkü.
Günaydın kaptanimGünaydın. Bebişler.![]()
amin canımAminnn inşallah rahat geçirirsin canım
Sağol ama anlatırsan sevinirimAnlatsam roman olmaz ama çok inişli çıkışlı bir hikaye benimki
Seni tebrik ediyorum Bozacan![]()
Şükür bak toparlıyorsun demek kiBende 66 kiloyla geldim menapozun hediyesi oldu bu kiloda bana,yavaş yavaş eskye dönmeye başladım .
Günaydınlar
Geçmiş olsun şimdi nasıl acaba düşütümü ateşi.
Teşekkürler canısı validenin işleri zaten sonrada kısmet olursa pazara gideceğimKolay gelsin abla islerinde
Günaydın kaptanim![]()
Aynen aralıktan beri buradayım.Şükür bak toparlıyorsun demek ki![]()
İkizim yedim aldım yemedim verdim. Ben burda 3 kere kırmızı kaptan oldum ilk ikisinde haftayı kilo alıp kapatmıştımSağol ama anlatırsan sevinirim![]()
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar![]()