- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Günaydın hocam nasılsınGünaydın canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hocam nasılsınGünaydın canım![]()
Geçmiş olsun canım. İnşallah kötü bir şeyi yoktur.Çok kötü bir gece geçirdim. Önce sinirden saatlerce uyuyamadım. Sonra tam daldım çocuğum geldi ateşlisabahın köründe kalktım çocuğu mecbur yolladım ben nöbetçiyim. İnşallah okulda bir sıkıntı yaşamaz
İyiyim hanımcim.Günaydın hocam nasılsın![]()
Iyi dersler ablacimİyiyim hanımcim.Dersim vardı bizim araba tamirde ikame araç verildi yabancılık çekerim diye bir saat erken çıktım evden çabuk alıştım erken gelmişim dersi bekliyorum.
Senin de ağrısız güzel bir gün gecirmeni dilerim.![]()
Hazir mi soyleyeceksin canimÖğlen ne yesem acaba kızlardüşün düşün aklıma gelen bir şey yok
Yakınmı okul evine uzakmı arabayla gittiğine göre gene mesafe var herhalde.İyiyim hanımcim.Dersim vardı bizim araba tamirde ikame araç verildi yabancılık çekerim diye bir saat erken çıktım evden çabuk alıştım erken gelmişim dersi bekliyorum.
Senin de ağrısız güzel bir gün gecirmeni dilerim.![]()
Evet canımHazir mi soyleyeceksin canim
Tavuk,kofte tarzı birseyler olabilirEvet canım
İnşallah ElhanımGeçmiş olsun canım. İnşallah kötü bir şeyi yoktur.
Bilmiyorum canım o kendi okulunda ben kendi okulumdayim İnşallah iyidirfesang geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
Bende öyle düşündüm bol salata ileTavuk,kofte tarzı birseyler olabilir
İnşallah canımBilmiyorum canım o kendi okulunda ben kendi okulumdayim İnşallah iyidir
Selam canim nasılsin
Öğlen ne yesem acaba kızlardüşün düşün aklıma gelen bir şey yok
Salata ve çorbada olabilir yada yanında ızgara tavuk gibiEvet canım
Geçmiş olsun bişi olsa ateşlense gene mutlaka ararlar okuldan .Çok kötü bir gece geçirdim. Önce sinirden saatlerce uyuyamadım. Sonra tam daldım çocuğum geldi ateşlisabahın köründe kalktım çocuğu mecbur yolladım ben nöbetçiyim. İnşallah okulda bir sıkıntı yaşamaz