Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neyse gidiyim küçük oğlumu da alıyım bakıcı abladan adımda tamamlanır yemegimde pisti ztn gelir yerim akşam da spor yaparım squat karın yarına Allah kerim görüşürüz kızlar. Yine gelirim beni merak etmeyin 😜
Kolay gelsin maviş görüşürüz

Zipzip- Zipzip- canım ben bu hafta yiyeceğim beni tutmayın 🤣
Oh zayifsin ye tabi . Ben de şişman halimle yarım gün yemek istiyorum 😁😁
70ler bana zimmetlenmiş, az birşey veriyorum hopp geri 70e. Boomerang gibi 🤦🏻‍♀️🙈
İnşaallah halledeceksin🤲🤲
Hiç hazir hissetmiyorum aslinda 😔😒 motivem sifir
😮 Geçer geçer
Uzun süreli hedefler bazen insanı sıkabiliyor. Belki kısa hedefler koyulsa daha hevesle yapılabilir
Evett
Hoşbuldum ortak,bu hafta seni mahcup etmeyeceğim😁😁
Nerdesin sen 💃💃
Tabi motivasyon konusunda haklısın. Ama ben diyete başladığımda vücudumda bir halsizlik oluyor ilk zamanlar, o yüzden spor yapamıyorum
Bayılmak icin yer var mı yaa, yine aynı ben
Neyse gidiyim küçük oğlumu da alıyım bakıcı abladan adımda tamamlanır yemegimde pisti ztn gelir yerim akşam da spor yaparım squat karın yarına Allah kerim görüşürüz kızlar. Yine gelirim beni merak etmeyin 😜
Kolay gelsin 🙋🏽‍♀️
Selam kızlar aranızda selülit için at kılı fırçası kullanan oldu mu hep görüyorum ama işe yarar bir şey mi acaba öyleyse alayım dedim
Selam Ben de gördüm de kullanmadım

Oh zayifsin ye tabi . Ben de şişman halimle yarım gün yemek istiyorum 😁😁

İnşaallah halledeceksin🤲🤲

😮 Geçer geçer

Evett

Nerdesin sen 💃💃

Bayılmak icin yer var mı yaa, yine aynı ben

Kolay gelsin 🙋🏽‍♀️

Selam Ben de gördüm de kullanmadım
Zayıflıktan yemicem açlıktan yicem 🤣

Psikolojimiz mi bozuk neyse insan karnı tokken neden yemek ister ki toksun yani yeme değil mi yok olmuyor malesef sıkıldıkça yiyesim geliyor benim de
Bende senin gibiyim canım canım sıkkın olduğunda ne yesem diye düşünüyorum sonrasında keşke yemeseydim diyerek pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor

Küçük bir motive mesajı...

Bu sefer 1 kilo vermemiş olucam, tartı değişikliği değil sebebi, olmadı, sağlık olsun. Çok dikkat edemedim ve şişkin rahatsız hissediyorum. Amaaaaa hiç sorun değil canım bozacim, çünküüüüü:süslü::süslü:
Yarin cuma, diyetimin 14.ncü günü, yanii tam 2 haftada 2 kilo vermiş oluyorum Allah'ın izniyle. Sabah tartıldım da , 81.1 im🤭🤭Geçen hafta fazla, şimdi de az verince zaten dengelendi çok şükür. 83 ten 81 eeeeeee :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:gelsin 70 lerrrr. Hadi herkes kendi hikâyesini yazsın 💃💃💃💃💃
Tebrik ederim canım en kısa sürede ideal kilona geleceğine eminim 😉
Çok kötü bir gece geçirdim. Önce sinirden saatlerce uyuyamadım. Sonra tam daldım çocuğum geldi ateşli☹️ sabahın köründe kalktım çocuğu mecbur yolladım ben nöbetçiyim. İnşallah okulda bir sıkıntı yaşamaz
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzun

Bende senin gibiyim canım canım sıkkın olduğunda ne yesem diye düşünüyorum sonrasında keşke yemeseydim diyerek pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor
O pişmanlik ,pişman olacağıni bile bile bir sey yapmak veya yapmamak oluyor ya, örnek vereyim. Afedersin ayıp bir şey yapıp,pisman oluyorlar ya, bitince zaten pişman olunuyordur. Ama yapıyorlar yine de. Pişmanım diyolar, e bı de olmasaydın. Bizimki de o hesap, yiyince pişmanım diyoruz. Tabi bixim ki kötü bir şey değil 👍

Menümü yazayım
Sabah
Bir tane suda haşlanmış yumurta
Üç yaprak Marul
Domates ve salatalık
Bir tane yeşil zeytin
Közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan
Bir kaşık süzme yoğurt
Şekersiz çay

Öğle
Bir kase tel şehriye çorbası
Kara lahana çiçeği kızartması

Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Bir kare bitter çikolata
Bir elma

Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak

Su 3.5 litre spor yok

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Selam kızlar aranızda selülit için at kılı fırçası kullanan oldu mu hep görüyorum ama işe yarar bir şey mi acaba öyleyse alayım dedim
Ben de almıştım,hem selülit,hem de lenfödem için.Çok düzenli kullanamadım,ama kullandığım yerlerde sanki dolaşım hızlanıyor gibi.Hani olmazsa olmaz değil,ama düzenli kullanılırsa da işe yarar

O pişmanlik ,pişman olacağıni bile bile bir sey yapmak veya yapmamak oluyor ya, örnek vereyim. Afedersin ayıp bir şey yapıp,pisman oluyorlar ya, bitince zaten pişman olunuyordur. Ama yapıyorlar yine de. Pişmanım diyolar, e bı de olmasaydın. Bizimki de o hesap, yiyince pişmanım diyoruz. Tabi bixim ki kötü bir şey değil 👍
Benzetme pek uymamış be kuzum bizimkisi duygusal açlık ve bir çok insan bunu yaşıyor üzüldüğünde stresli olduğunda herkesin rahatlama şekli başka kimi uyur kimi sessizce kendini dinler kimide yemek yer biz yemek yiyen gruptayız bu kadar 😉

24.03.2022
09.15
Sade nescafe

11.45
Sade Türk kahvesi

12.45
Bir kase mercimek çorbası
2.5 şiş tavuk ızgara ( her dilimde 4 tane küp şekilde tavuk vardı. Büyük değildi şişler )
Köz domates - sumaklı soğan

13.30
Sade nescafe

15.00
Sade soda

17:00
Yeşilçay

19.30
Yarım kase yoğurt çorbası ( içinde bulgur köftesi vardı)
4 yk tavuklu patlıcan yemeği
2 yk barbunya salatası

Su:2.5 litre

Tükkan kapandı :))

Menümü yazayım
Sabah
Bir tane suda haşlanmış yumurta
Üç yaprak Marul
Domates ve salatalık
Bir tane yeşil zeytin
Közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan
Bir kaşık süzme yoğurt
Şekersiz çay

Öğle
Bir kase tel şehriye çorbası
Kara lahana çiçeği kızartması

Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Bir kare bitter çikolata
Bir elma

Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak

Su 3.5 litre spor yok

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️
24.03.2022
09.15
Sade nescafe

11.45
Sade Türk kahvesi

12.45
Bir kase mercimek çorbası
2.5 şiş tavuk ızgara ( her dilimde 4 tane küp şekilde tavuk vardı. Büyük değildi şişler )
Köz domates - sumaklı soğan

13.30
Sade nescafe

15.00
Sade soda

17:00
Yeşilçay

19.30
Yarım kase yoğurt çorbası ( içinde bulgur köftesi vardı)
4 yk tavuklu patlıcan yemeği
2 yk barbunya salatası

Su:2.5 litre

Tükkan kapandı :))
Afiyet olsun adaşım ♥️

Back
X