- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Gecmis olsun canim
Aksami hafif gecirmissin zaten
Bence az yiyorsun biraz yediklerini artir 3 kofte çok az![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim
Aksami hafif gecirmissin zaten
Bence az yiyorsun biraz yediklerini artir 3 kofte çok az![]()
Canım paylaştın mi?Kizlarrr ben geldim
hemen menumu paylasayim sonra yakin gecmis yapayim :)
23 mart carsamba
10.00 1 kahve
13.00 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin 2 ceviz 1 kase yagsiz tuzsuz salata sekersiz cay
Arada 1 turk kahvesi
17.00 1 hurma 1 kuru kayisi
18.00 1 muz 1 kare bitter
20.00 4 parca tavuk sis 5 parca kuzu sis 1 kase salata 1 tk kunefe
Bugun kromu icmeyi unutmusum diyorum neden canim bu kasar tatli cekti ahahaha
Su 3lt
Spor 1 saat yuruyus, suan adimim 11bini gecti ama yatarken paylasicam tam sayiyi
Zipzip- @She-Raa @Kinoalihatun
Cordelia
Afiyet olsun canım çok güzel bir menüSabah 10:00
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
3 yesil zeytin
Öğle 14:00
1 lahmacun
Salata
Akşam 19:00
1 kase tavuk suyu corbasi
3 yk yogurt
Su 2 litre
Ben deeeeeeÇok açım![]()
Carsamba adımın var mı canım?
Anlamam mıBak beni anlarsan bi sen anlarsınişte,hem aç kal,hem tatsız tuzsuz bişey ye.Ama sabredmem lazım,az verilecek olan kilo daha zor gidiyor maalesef![]()
DenemeAnlamam mıaklıma geldiğinde bile kötü oldum.ama az da olsa fark ettiriyor.sonra bende mi denesem
12/13 sene önce yaptım canım.yanlis hatırlamıyorsam iki saatte bir içmek gerekiyordu.ama ne görüntüsü ne tadıDeneme![]()
Tahmin ederim canım. Diyette keyif almadan yemek çok zor geliyor bana. Sevmediğim bir şeyi 5 kilo verdirecekse de yiyip içemem ben12/13 sene önce yaptım canım.yanlis hatırlamıyorsam iki saatte bir içmek gerekiyordu.ama ne görüntüsü ne tadıyok böyle bir şey yaa.
Bende öyle diyip yaptım canımTahmin ederim canım. Diyette keyif almadan yemek çok zor geliyor bana. Sevmediğim bir şeyi 5 kilo verdirecekse de yiyip içemem ben
Şimdiden afiyet olsun ablasının gülüYarın sabah kahvaltısında yulaflı tost yapicam tavsiye ederim kızlar![]()
Sağol canımŞimdiden afiyet olsun ablasının gülü
Dinlemek istiyorum bende merak ediyorum dinlemedim daha önceBu arada saat 11 yayınını unutmayın belki sizlere de iyi gelirkahvemi yapıp dinleyeceğim bakalım sorun neeeee
![]()