- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Yulaf almadim dahaYarın sabah kahvaltısında yulaflı tost yapicam tavsiye ederim kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yulaf almadim dahaYarın sabah kahvaltısında yulaflı tost yapicam tavsiye ederim kızlar![]()
Ben deeeeee
Ben yiyip içeyim,nerdeTahmin ederim canım. Diyette keyif almadan yemek çok zor geliyor bana. Sevmediğim bir şeyi 5 kilo verdirecekse de yiyip içemem ben
Ben de beğenmiştimAfiyet olsun canım çok güzel bir menü
Afiyet olsun böcüküm. Ya ilacı ben de içtim birkaç saat önce.. tık yokMerhabaaa
Menü yazalım
Sabah 1 küçük pankek şekersiz çay
Öğlen 1 kahve 1 bisküvi
Akşam 2 kaşık tavuk 2 kaşık pilav bol marul
Sabaha hazırım güzel bir sonuçla geliyorum bugün ac gezdim tartı var diye
Zipzip-
s i d e l y a kaptanım yarın diceksin ki iyi ki böcüğü benim başıma atmışlar diceksin
inşallah müshil de içtim o iş de tamam
Günlük hayatımızda yiyip içtiklerimiz besinler ok ama zayıflama çayı vb olmaZ
Bekunis mi iciyorsun canikom ben form çayını 3 tane içtim müshil diye onu diyordumAfiyet olsun böcüküm. Ya ilacı ben de içtim birkaç saat önce.. tık yok![]()
Günlük hayatımızda yediğimiz şey zayıflatmıyor kiGünlük hayatımızda yiyip içtiklerimiz besinler ok ama zayıflama çayı vb olmaZ
Bekunis içtim aynen. O çayları içemiyorum ben yaBekunis mi iciyorsun canikom ben form çayını 3 tane içtim müshil diye onu diyordum
Dün vardı gündüz
Teşekkür ederim kaptanım umarım eksiler de iyi olurAfiyet olsun canımadımların da güzel
![]()
SağolDün vardı gündüz
Afiyet olsun kaptanim gecmis olsunİyi akşamlar kızlar. Midem çok kötü. Çocukları uyuttum. Ben de erken yatıcam bugün. Ama önce menülerimi yazmam lazım. Dün de paylaşmamışım
Çarşamba menüsü
11:00
1 tabak çılbır (yoğurtlu tavada yumurta)
1 dilim tb ekmeği, 3 zeytin
15:00
1 bardak süt
3 küçük hurma
17:00
1 kepçe erişteli mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, 4 yk yoğurt
2 lt su
Eki Görüntüle 3033833
Perşembe menüsü
10:30
1 dilim tb ekmeği, 1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 ceviz
16:00
2si 1 arada
18:00
Yoğurtlu kabak, 1 ceviz
1,5 lt su
Zipzip-
Cordelia
She-Raa
Afiyet olsun canim cok az yemissinMerhabaaa
Menü yazalım
Sabah 1 küçük pankek şekersiz çay
Öğlen 1 kahve 1 bisküvi
Akşam 2 kaşık tavuk 2 kaşık pilav bol marul
Sabaha hazırım güzel bir sonuçla geliyorum bugün ac gezdim tartı var diye
Zipzip-
s i d e l y a kaptanım yarın diceksin ki iyi ki böcüğü benim başıma atmışlar diceksin
inşallah müshil de içtim o iş de tamam
Kız onu içme bana doktorum dedi ki bu yaşta bunu içersen 50 yaşında parmağınla elinle çıkartamazsın bagirsaklarini buna alıştırma dediBekunis içtim aynen. O çayları içemiyorum ben ya