Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

s i d e l y a s i d e l y a Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Gecen Cuma:74.4
Bugün: 73.7
Fark: 0.7
9E9F4E02-5F32-4C52-8E5D-4110D81FE75A.webp

Günaydın kızlar hepimize güzel bir gün olsun
Günaydın canim ♥️
Zipzip- Zipzip- yazmayı unuttum canım masterfit varım
Ekledim canim♥️
Zipzip- Zipzip- kaptanım bu hafta çok yogunum. Masterfite girmeyeceğim. Haftaya cuma beni ilk sıraya yaz lütfen. Kaçırma beni. Şu sınav haftasını bir atlatalim inşallah. 🙏
Tamam canim Allah kolaylik versin bu haftayi atlattiktan sonra rahatlarsın insallah♥️
İki hafta önce : 94.7 kğ
Bugün : 96.2 kğ
Fark : +1.5 kğ

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Eki Görüntüle 3033982
Artinin buyuk bir kismini atmissin canim bu hafta daha iyi olacak insallah🥰🥰
🤭 Zipzip- Zipzip- kaptanım motivasyonumun iyi olmasına muhteşem demiştir kordişim 🥰 başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya ...
insan, içinde başlama hissi yokken kendini biraz rahat bırakınca yola daha iyi devam ediyor ♥️🔥 zipzipcim biliyor ki ben artık çok daha iyi döndüm sahalara 🥰🥰
♥️♥️♥️💚

Eksilerin güzelliğine😻😻 7 ler geliyorrrr:KK55:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tebrikler 😻😻😻😻

Başarılar kaptanım😻 Ne sınavına giriyorsun? Annen nasıl oldu?
Annem taburcu oldu çok şükür iyi. Sınava yeğenim giriyor. Ben de kalıyor. Ders çalıştırıyorum. Okula götürüp getiriyorum. Teşekkürler canım ajanım. 🥰

Kızlar tartıma saatler var ama bişey sorucam 2/3 gündür yüzümde sivilce döküntü, vücudum da şişlik var. Ev taşıma stres bunlar sebep olur mu ? Reglime var çünkü yanağımda sivilce çıktı sıkmam da ama lekesi kaldı mesela kocaman 😢 bakıyorum ellerim şiş yuzukten anlıyorum uykusuzluk evin kolili karışık hali heyheyli beni etkiledi sanırım 😭😰

istiyorum canım :) daha da motive eder beni :)
Tamam canim ekledim♥️
Eksin cok guzel tebrik ederim canim 😍😍
Canım canım güzeller güzeli kaptanım çok tşk ederim sayenizde 🥰🥰🥰😘😘😘
♥️♥️♥️
Zipzip- Zipzip- kaptanım bu hafta da masterfit😻😻 Ramazanda egzersiz grubuna gecmek istiyorum. Ramazanı kilo almadan kapatsam mutlu olurum🤣
Tamam canim ekledim ♥️♥️

Annem taburcu oldu çok şükür iyi. Sınava yeğenim giriyor. Ben de kalıyor. Ders çalıştırıyorum. Okula götürüp getiriyorum. Teşekkürler canım ajanım. 🥰
Gözünüz Aydın kuzum rabbim şifa versin inşallah bundan sonra çok daha iyi olsun anneciğin💕💕

O kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
Bunu nasıl yaptım detoks sütü sen miydin? Aç kalan miydi ya da off kafam çok karışık 😂 masallah sübhanallah çok güzel eksi

Back
X