Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar tartıma saatler var ama bişey sorucam 2/3 gündür yüzümde sivilce döküntü, vücudum da şişlik var. Ev taşıma stres bunlar sebep olur mu ? Reglime var çünkü yanağımda sivilce çıktı sıkmam da ama lekesi kaldı mesela kocaman 😢 bakıyorum ellerim şiş yuzukten anlıyorum uykusuzluk evin kolili karışık hali heyheyli beni etkiledi sanırım 😭😰
Yorgunluk uykusuzluk strestendir kuzum bi evine geç söyle bi rahatla ondan sonra Allah’ın izni ile hiçbir şeyin kalmaz inşallah kuzum
Rabbim yardımcınız olsun 🤗🤗

Yorgunluk uykusuzluk strestendir kuzum bi evine geç söyle bi rahatla ondan sonra Allah’ın izni ile hiçbir şeyin kalmaz inşallah kuzum
Rabbim yardımcınız olsun 🤗🤗
Yaa inşallah çok teşekkür ederim canım evin içinde de iş çok yerleştikten sonra tam yerlesmem zamn alicak sanırım eşim yavaş kendi yapıyor işleri çalışınca ben de onun tersine aceleci ve hızlıyim zor süreç yani evham göbek adım 😂

O kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
Artilari atip eksiye gectin bu hafta harikasin tebrik ederim canim😍😍
Adim atabilir misin yoksa bu hafta dinleneecek misin canim
Dünkü menüm 24 Mart

Sabah 08 45
2 yumurta
2 dilim tbe
1 kk peynir
6 zeytin

Öğle 13 30
1 avuç çıtır leblebi
3 adet çiğ köfte yedim yeşillikle.

Akşam 18.30
1 tavuk but
Yeşil salata
1 dilim tbe

Zipzip- Zipzip- @B O Z A
Afiyet olsun kaptanim ♥️
Kızlar tartıma saatler var ama bişey sorucam 2/3 gündür yüzümde sivilce döküntü, vücudum da şişlik var. Ev taşıma stres bunlar sebep olur mu ? Reglime var çünkü yanağımda sivilce çıktı sıkmam da ama lekesi kaldı mesela kocaman 😢 bakıyorum ellerim şiş yuzukten anlıyorum uykusuzluk evin kolili karışık hali heyheyli beni etkiledi sanırım 😭😰
Stresten ödem olmustur canim moralini bozma 🥰

2 günlük menüyle geldim günaydın grip çocuklardan banada bulaştı giremedeim kusura bakmayın kızçeler
Çarşambae menüm
Sabah10.00 1 haş. Yumurta 1.5 tb ekmek 2 siyah zeytin domates salatalık az bidon peyniri 1 çatal reçel
Ara15.00 1 muz
Akşam 19.30 1 tabak kıymalı yumurta salata ayran 1 tb ekmek
Su 2 lt
Dünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 rafadan yumurta 2 top peynir az bidon peyniri 2 siyah zeytin
Akşam19.30 1 tabak patates tavası 3 dilim patatesinden 4 tane küçük tavuk incik yarım tb ekmek 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- Zipzip- @B O Z A

Günaydın canımmm💕💕💕
Yaa inşallah çok teşekkür ederim canım evin içinde de iş çok yerleştikten sonra tam yerlesmem zamn alicak sanırım eşim yavaş kendi yapıyor işleri çalışınca ben de onun tersine aceleci ve hızlıyim zor süreç yani evham göbek adım 😂
Ev yerleştirmeyi çok severim yakın olsak gelirdim şöyle bir güzel yerleştirirdik evi mis gibi tertemiz ohhh ne güzel valla 😉😉

Maviokur Maviokur bu da geçer🥰 Bak Allah darda bırakmadı ev buldunuz. Taşınınca düzenini de kurarsın. Üzme canını 🍀
Yaa sizler iyi ki varsınız öylesine olduğum bu yerde çok iyi geldiniz bana zor zamanlarım da Allah muradınız ne ise nasip etsin 💙

Back
X