Su, çay, kahve sınırsız canım...36 saat diyilen açlık bu mu sınırsız su icebiliyormuyuz bunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su, çay, kahve sınırsız canım...36 saat diyilen açlık bu mu sınırsız su icebiliyormuyuz bunda
Aklımdaydı ama işe gidince 1 nescafe ve şu içince tartilmadim artık pzt bildiririm olmaz mı?Yazarimm canim da kilo bildirimi yapmadin![]()
Oleeeeyyyyy çok sevindim
Salıya kadar yemeyi düşünüyorum bu hafta biricikim ama bakalımAfiyet olsun bitanemcuma gününe özel yiyorsun nasılsa diğer günler rahat edersin.
![]()
Oh ne güzel olmuş promosyon pizzanın kalorisi sayilmaz zatenDuramamsağ ol bitanem.
Biraz da eşimin gazına geldim.Pizzadan beleş bir orta boy pizza kazanmış alabilmek için yeni bir sipariş vermesi gerektiği için küçük bir pizza söylemiş. Yedim gitti
![]()
Ohhhhh şifa olsun missDuramamsağ ol bitanem.
Biraz da eşimin gazına geldim.Pizzadan beleş bir orta boy pizza kazanmış alabilmek için yeni bir sipariş vermesi gerektiği için küçük bir pizza söylemiş. Yedim gitti
![]()
Evet doğru diyosunOh ne güzel olmuş promosyon pizzanın kalorisi sayilmaz zaten![]()
Hafif bir kahvaltı olsaydı şimdi daha enerjik ve rahat olurdukSana da afiyet olsun Şiram. Benim de midem çok rahatsız oldu. Demek ki mideleri iyice alıştırmışız guzeeeelll
Seçmeler ne zaman![]()
Afiyet olsun ablacimDuramamsağ ol bitanem.
![]()
Yarın bildiirm yaparsan ekleyelim canimAklımdaydı ama işe gidince 1 nescafe ve şu içince tartilmadim artık pzt bildiririm olmaz mı?
Yarın ki mamalar ne olacakSalıya kadar yemeyi düşünüyorum bu hafta biricikim ama bakalım![]()
Deneyebilirim bunu aslında pazar aksamindan pazartesi sonuna kdar salı günü smoothie fln olucak şekilde bir faydasını gorurmuyum sizce yapaniniz oldumuSu, çay, kahve sınırsız canım...
Soda var mi canim biraz rahatlatirGidiyim de bir şişe su içeyim, içim yanıyor![]()
Olur yarın bildiririmpastelfit gelince
Afiyet olsun ablacim
Yarın bildiirm yaparsan ekleyelim canim
Yarın ki mamalar ne olacak![]()
Kaptanım çok yemedim aslında, ama ağır geldi. Evde soda yok. Suyumu içtim, biraz yürüyeyim iyi gelir inşallahSoda var mi canim biraz rahatlatir
Teşekkür ederiz büyük kaptanım
Fotoyu eklememişimGeçen Cuma 62
Pazartesi 62,4
Bu Cuma 61,4
Fark -600
Tamam canim ekliyorumOlur yarın bildiririm![]()
Yürümekte iyi gelir canimKaptanım çok yemedim aslında, ama ağır geldi. Evde soda yok. Suyumu içtim, biraz yürüyeyim iyi gelir inşallah
Neden ben gelincepastelfit gelince
Afiyet olsun ablacim
Yarın bildiirm yaparsan ekleyelim canim
Yarın ki mamalar ne olacak![]()
Masterfit Yarışması 28.Etap | ||
1 |
![]() | 62.1 |
2 |
![]() | 76.45 |
3 |
![]() | 61.4 |
4 |