- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
76 tane ben yazmış olabilirim. 800 un 500 ünden876 mesaj yazilmis bugun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
76 tane ben yazmış olabilirim. 800 un 500 ünden876 mesaj yazilmis bugun![]()
Ben sabah girebilseydim 900ü vardı876 mesaj yazilmis bugun![]()
Bugun en cok ben yazmis olabilirim
Sabah girebilseydin 1000 olurduBen sabah girebilseydim 900ü vardı![]()
Üçüncüyü dinliyorum. Ne güzel şarkılar vardı. Ben Türk popunun zirvesinde gençliğimi yaşadım çok şanslıyım , hala dinlerim çoğunu.Severim bu şarkıyı![]()
Bugün ona muvaffak olamadım
Sen Cuma menünü yaz da görelim nolmuş, yoksa yazdın mıBugün ona muvaffak olamadım![]()
Üçüncüyü dinliyorum. Ne güzel şarkılar vardı. Ben Türk popunun zirvesinde gençliğimi yaşadım çok şanslıyım , hala dinlerim çoğunu.Cordelia ve sen de hemen mesajı aldınız bakıyorum
![]()
Daha gunun bitmesine 4 saat var yazariz daha 300-500Bugün ona muvaffak olamadım![]()
Haftaya geliyor um beybitoKızlar daha ne kadar izin yapacaksınız? haydi özledik.![]()
![]()
@Aomine Daiki izinli @Brzhuzur izinli @Kahve __Kokusu izinli @ada81 izinli @sengulll izinli @KarlarKralicesi izinli @DeryaOnDiet izinli @Birgaripanne izinli @Meyaski izinli @Kmsl Hnd izinli @Migim izinli @60kiloyum izinli Cordelia
izinli @Tutku44 izinli Lavinia_98
izinli @eceboce izinli @Nefesimmmsin izinli @Guzguzelim izinli
Kolay gelsin tatlım.Cordelia canım bugün yogundum yarım saat önce de kizi aldım geldim.havadan mi sudan mi anlamadım pertim çıktı
![]()
Yeşil takımda olduğun için degil vki nin yeşilinden bahsediyorummmBen yeşil takımda değilim kuşum![]()
Saol canım. Sanırım gribe gönmeden atlatacağım. Çok daha iyi hissediyorum kendimiGeçmiş olsun cicikuşum
YaaaaTey tey tey![]()
Ben daha yeni geldim.Daha gunun bitmesine 4 saat var yazariz daha 300-500![]()