Şok diyet miMasterfite girince bu defa sok diyet yapmak yasak ona gore canim
Yavas yavas kilo vermelisin artik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şok diyet miMasterfite girince bu defa sok diyet yapmak yasak ona gore canim
Yavas yavas kilo vermelisin artik![]()
2 gundur aksamlari azda yemiyorum ama gidiyorSabah dolu yiyip akşam birkaç lokma ile gecistiricem yine herhalde. Tekrar kilo vereyim sonra iki öğün güzel yemeye calisicam
İnşallah canım deneyeceğim2 gundur aksamlari azda yemiyorum ama gidiyor
Kendini sartlandirma canim
Iki ogune gec saglikli beslen
Geceyi geciremez dediydim iyi dayanmişsin tatlım
Şey bugün yedim ben onuGeceyi geciremez dediydim iyi dayanmişsin tatlımcuma günü için sanırım. Ya da diyete girmeden yiyim mi dedin
![]()
Ben de 2 ogun yiyorum ama aksam 8den sonra agzima kahve caydan baska bir se surmuyorum gidiyor kilolar hareket edinceEvet canim 59.5 u gordum bu sabah arada kaciriyorum ama hareket ve iki öğün iyi geliyor bana![]()
Gir canim yoksa kilo aliyoruz ben de girmeyince aliyorumBen tartılmadım korkudan acil masterfit'e girmeliyim yoksa ipin ucu kaçacak
İki kilo almışım bile daha da aldım mı bilmiyorumBen de 2 ogun yiyorum ama aksam 8den sonra agzima kahve caydan baska bir se surmuyorum gidiyor kilolar hareket edince
Gir canim yoksa kilo aliyoruz ben de girmeyince aliyorum
Bende 6 -6.30 dan sonra birsey yemiyorum canimBen de 2 ogun yiyorum ama aksam 8den sonra agzima kahve caydan baska bir se surmuyorum gidiyor kilolar hareket edince
Gir canim yoksa kilo aliyoruz ben de girmeyince aliyorum
Aklında duracağına midende olması daha iyi tatlım.Şey bugün yedim ben onu![]()
Ben de 58den 63e ciktim 5 kiloİki kilo almışım bile daha da aldım mı bilmiyorum![]()
Cok iyi bir saatBende 6 -6.30 dan sonra birsey yemiyorum canim
Afiyet olsun canim kitle ne merak ettim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Teşekkür ederim aşkitom.Afiyet olsun bitanem
Akşam kurabiyeler, tatlılar bekledim ama yok![]()
Afiyet olsun canım geçmiş olsunHemen dünkü menümü paylaşayım, sonra telefondan dünkü adımları atarım.
29.03.2022 Salı
Sabah 10.00
2 yumurta ve kabak ile omlet,
1 kk peynir,
6 zeytin,
Bol yeşillik,
2 parça mercimek ekmeği.
Akşam 17.45
1 kase çorba,
1 kase yoğurt,
1 dolu tabak pırasa yemeği.
21.00
Çok bulantım olunca ve mide öz suyu beni mahvedince yarım paket çubuk kraker.
Toplam 2,5 lt su.pastelfit
Zipzip- @dolunaydagel
Kesinlikle katılıyorumTeşekkür ederim bitanemen iyi nöbet tutan öğretmen seçmeleri lazım beni
![]()
Harikasın hayatım
Onuda bilmiyordum ogrenmis oldumkitel yazmistim kitle olmuş yassı içli köfte şimdi farkettim canim
Ne yedin annem , 2 kiloyu nasıl aldın anlat bizeŞey bugün yedim ben onu![]()
Deniz mi o
İçli köfte gibi, yassı , bol yağlıOnuda bilmiyordum ogrenmis oldum![]()
Sevmiyorum icli kofteyiİçli köfte gibi, yassı , bol yağlı![]()
Aaaa sen ekmekten başka bişey sevmiyon ki, böyle şişko mu olur yaaaSevmiyorum icli kofteyi![]()