Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol Ben de iyiyim şükür. Zaten 55 TL ödedim. Bı daha zor alırım.evden getirmekle uğraşamam maalesef.yemekhanesi olan kurumdaki arkadaşla konuştum, 15 TL çeşitli ev yemekleri tipiymis. Şimdi geçici başka yerdeyim,İstanbul tarzı büyük yerde yicem inşaallah yemekhanede.burada yok maalesef. Öğlen çok oldu evet. Bir gün kaldı cumaya 😑😐
Anladim canim kendi evinde de değilsin öyle olsa daha kolay olurdu
Neyse bu gunlerde gececek insallah biraz daha sabret🥰🥰🥰🙏🙏🙏

Bir tatlı kaşığı kahveyi normal pişiriyoruz. Fincana çay kaşığının ucuyla hindistan cevizi yağı, aynı miktarda toz tarçıni koyuyoruz üzerine kahvemizi köpüğüyle ekleyip dipten dipten karıştırıyoruz. Afiyet olsun. Günde bir defa içiyoruz.
Tamam çok sağol.ya son bir soru, ben eskiden hamilelikte çatlak olmasın diye hindistan cevizi yağı almıştım şoktan, tabi lireac da kullandim da,😄😄 her hindistan cevizi yağı yenir mi? :KK57::KK57::KK57:umarim bu soruyla beynin yanmamıştir😆😆😆

Sabah
İki dilim tb ekmeği
Domates
Peynir
Salatalık
Çay

Öğlen
Sütlü nescafe
Az kuruyemiş

Akşam
Küçük dardanel
Ikı dılım tb ekmeği
Biraz peynir

Zipzip- Zipzip-
55 dk yürüyüş bandı
10.500 adım
Afiyet olsun, 80 li kilo🤭🤭sen,ben ve Chedarice Chedarice kurtulalım 80 lerden👯‍♀️👯👯👯‍♀️

sabah

2 haşlanmış yumurta
Çeyrek muz
1 parmak peynir
1 salatalık
1 tk halhalı zeytin( minnacık oluyorlar )
1 çk haşhaş ezmesi
yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak bamya yemeği
Salata
Zipzip- Zipzip- @ugurbocuuu @Ytmz
Eklemelerim var 🥲 inanılmaz saglıksız şeyler canım çekiyor bende 1 ceviz 1 çkdolusu fıstık ezmesi yedim şekersiz olanlardan üstüne de kahveyle baskı yapıyorum mideme 🤪🤪😁

Eklentiler

• Screenshot_20220330-220655_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220330-220655_Samsung Health.webp
    15 KB · Görüntüleme: 23
Back
X