- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar![]()
Günaydın canimGünaydınnnnn![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Günaydın canimGünaydın kızlarrr![]()
Afiyet olsun ablacim
Bu sabah tartıldigimda eksiyi gördüm şükür. Çok sevindim. Yarın garanti olsun da sabah. Bir yemekle her şey değişirHayirli geceler diyeyim o zaman
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim![]()
Şokta ne kadar acaba, bakicam, içinde katkı maddesi yoksa ki yoktur bence, o zaman markaya bakmayabilirim.icime sinersealırım onu. Mesela chia da sade chia ama bazi sitelerde görünüşü cidden kötü.icime sinmiyor.Hindistan cevizi yağı aldım dün bitmişti,A101'de 150 gramı 26 liraydı.
Aktarda 55 liraydı aynı gramajı.
Günaydın kolay gelsinGünaydın nöbetçiyim günaydın![]()
Sağol ikizim naberGünaydın kolay gelsin
Yarın da olmasın inşallahhhhŞişkinliğim gitti çok şükür.
Görüşürüz canımKaçtım ben![]()
En çok senin süper geçsinKolay gelsin herkese, süper iyi geçsin günümüz![]()
Cok guzel canimBu sabah tartıldigimda eksiyi gördüm şükür. Çok sevindim. Yarın garanti olsun da sabah. Bir yemekle her şey değişir
Günaydın fesangcimGünaydın canlar ballar günaydın![]()
2 kabaktan yapmıştım az oldu evet farkındayım,yetti bana doyurdu genedeGünaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Afiyet olsun ablacim
Kabagi 3 kasik az yemissin![]()
Şokta varmı bilmiyorumda dün görünce aldım hemen,aktarlarda epey pahalandı artık.Şokta ne kadar acaba, bakicam, içinde katkı maddesi yoksa ki yoktur bence, o zaman markaya bakmayabilirim.icime sinersealırım onu. Mesela chia da sade chia ama bazi sitelerde görünüşü cidden kötü.icime sinmiyor.