Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Abla benim evde şeker ve un çok gidiyor.icime oturdu valla.biz şimdi eve hangisini alicaz her ay taksit taksit un, şeker ve sıvıyağ alırız artık😎
Bizdede gitmez hamur işini nerdeyse kestim zaten,tatlıda yapmıyorum ben sütlü eşim şerbetli sever hazır alıyoruz artık.
Artık sütlaça dadandı eşimde hazır alıyorum onuda iyi oluyor.

Biraz kızmaya gitsen azalt olmazsa derrim.

Bizdede gitmez hamur işini nerdeyse kestim zaten,tatlıda yapmıyorum ben sütlü eşim şerbetli sever hazır alıyoruz artık.
Artık sütlaça dadandı eşimde hazır alıyorum onuda iyi oluyor.

Biraz kızmaya gitsen azalt olmazsa derrim.
Abla bende sütlü tatlılari severim.ama kızım ve eşim hergun yerler şerbetli tatlı 🤭galiba yakın da mutfağa kilit takicaz Rabbim sonumuzu hayr etsin.

Abla bende sütlü tatlılari severim.ama kızım ve eşim hergun yerler şerbetli tatlı 🤭galiba yakın da mutfağa kilit takicaz Rabbim sonumuzu hayr etsin.
Sütlü tatlı hafif geliyor banada severimde,şerbetlide yerimde az tadarım onuda.
Her gün yemesinler zararlı o kadarıda,kilit vur bencede tatlıya kota getir haftada 2 gün yeseler gene iyi

Öğle aramı tamamen buraya ayırmaya geldim. 2 akşamdır kötüyüm, hiç mecalim olmuyor telefonu elime almaya. Önce dünkü menümü göndereyim,

30 mart çarşamba
Sabah 10.30
1 yumurta,
1 avokado,
1 kk peynir,
2 parça mercimek ekmeği.

Akşam 17.30
1 kase yoğurt,
1 porsiyon ızgara tavuk,
1 porsiyon haşlanmış brokoli.

Sonra yine bulantı..
8 gibi 1 dilim tb ekmeği yedim. Nane limon kaynattım sonra.

Su:3,5 lt.
@pastel34 Zipzip- Zipzip- @dolunaydagel
Afiyet olsun canim gecmis olsun♥️
Günaydın kizlar:21:
Günaydın canim ♥️
Kahvaltı fotosuna ek olarak 12 gibi pilav üstü döner(pilavın 2 kaşık kadar i yedim) ,ayran

17.00 süt granola

1,5 lt su 0.7 lt Dukan birasi.

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip- @Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️

Bu zamdan sonra artık öyle yapicaz abla🤭

Evrene pozitif enerji yolla abla
Sağlık için birde,ben en son buraya gelmeden 66 kiloydum ekmek arası reçel döküp yemeye başlamıştım sıkıntıdan en son kan tahlilinde şeker biraz yükselmişti.
O oldu durdum hemen diyete başladım.

Yollayım demi hepimize gelsin

Sağlık için birde,ben en son buraya gelmeden 66 kiloydum ekmek arası reçel döküp yemeye başlamıştım sıkıntıdan en son kan tahlilinde şeker biraz yükselmişti.
O oldu durdum hemen diyete başladım.

Yollayım demi hepimize gelsin
Bence hepimizin ihtiyacı var abla yolla gitsin👩‍❤️‍💋‍👩

Back
X