- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolladım bileeee hemen gelsinnBence hepimizin ihtiyacı var abla yolla gitsin![]()
Yed,n demiii az yedim de ne olurrBen bu hafta tavuk şiş yemicektim güya
Yine,,
![]()
Zaten tavuk şiş, bişey olmaz.sisirmiyo beniYed,n demiii az yedim de ne olurr
Tamam. Bu sefer yavaş yiyorumPazara gidiyorum kizlar gelirim 1 saate
Bende doktordan öğrenmiştim canımilk defa boyle bir sey duydum. Ben senelerdir pek cok ilacimi yatarken aldim. Suana kadar hic boyle bir sorun yasamadim. Onun disinda bazi ilaclar ozellikle gece yatarken alinir, hekimlerim gece yatarken almami tavsiye ettigi ilaclarim oldu. Hatta bir tanesini hemen alip yatman gerekiyordu, yoksa yan etkisi olan uyku yapma durumu senin gundelik hayatini olumsuz etkileyebiliyordu. Yani bana biraz sanki ozel bir durum genellenmis kulaktan kulaga boyle bir bilgi yayilmis gibi geldi. Belki yatmadan once alinmamasi gerekn ilaclar vardir ama genel olarak yatmadan once ilac alinmaz cunku emilimi olmaz demek pek dogru degil bence, cunku ozellikle yatmadan once alinmasi gereken ilaclar/takviyeler var.
neyse ben genel olarak kendi tecrubemi paylastim, belki isinize yarar diye, siz yine bir hekime danismadan sadece benim sozlerimle hareket etmeyin![]()
Kolay gelsinnnPazara gidiyorum kizlar gelirim 1 saate
Hızlımı yiyorsun yoksa ben gibiTamam. Bu sefer yavaş yiyorumöptüm
Akşama kadar yeterli olmaz canım. Yine bir çorba veya salata yemeye calis.31 mart persembe menum
9.30
Peynir, 2 yumurta, biraz recel 2 dilim ekmek
12.30
4 yk makarna salatasi
(Ogrencilerim yapmisti son ogunum olsun)
Yatana kadar 2 l su
Elhan
Zipzip- @sandriyon
Hocam bende dedim akşam ne olacak diye.Akşama kadar yeterli olmaz canım. Yine bir çorba veya salata yemeye calis.
Makarna tok tutmaz bir de ...akşama hafif bir şeyler şart canım ..Hocam bende dedim akşam ne olacak diye.
Günaydın canımGünaydın kizlar![]()
Aynen hafifte olsa bişiler yemesi lazım,kahveni çiyorsun demi h.c yağlı olandan dün aldım bugün de gittim 1 tane daha uygun fiata buldum hocamMakarna tok tutmaz bir de ...akşama hafif bir şeyler şart canım ..
Gözün arkada kalmasın tatlım
Bol su iç üstüne adımlarıda atıyoruz tabi,bende tavukçuyum itiraf edeyim çok severim:))Zaten tavuk şiş, bişey olmaz.sisirmiyo beni
Simdi cok tokum eger acikirsam corba falan iceyim tamam canimAfiyet olsun canim bence aksam da hafif birseyler yemelisin![]()
Kaptanim yarin en az 2 kilo eksik cikmak istiyorumAkşama kadar yeterli olmaz canım. Yine bir çorba veya salata yemeye calis.
Hepimiz olumlama yapalım aynı andaSağlık için birde,ben en son buraya gelmeden 66 kiloydum ekmek arası reçel döküp yemeye başlamıştım sıkıntıdan en son kan tahlilinde şeker biraz yükselmişti.
O oldu durdum hemen diyete başladım.
Yollayım demi hepimize gelsin