- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 158
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hafiflememiz lazım yarınaHepimiz olumlama yapalım aynı andahafifiz hafifim diye
Su ve hızı yemekte şişirir,bende hızlı yerim geçen eşim yemeğini çiğnemiyormusun dedi,yooo 2 çevirip yutuyorum dedimAslında çok yemedim ama suyu abarttım ve hızlı yedim sanırım karnım şiştiama nasıl açıkmışim dün en son 19 da giyince demek bugün de planım öyle yarına güzel eksi görüyim ya 1 tam kilo verenlerinize hayranım
bana da olsun yaa
Sagol ablacimKolay gelsinnn
Pazar nasıldı fiatlar filan yüksektir gene.Sagol ablacim![]()
Tabi doktor ne derse o. Ben de demir hapı kullanıyorum, yatarken almamı söyledi aile hekimi ben de öyle yapıyorum.ilk defa boyle bir sey duydum. Ben senelerdir pek cok ilacimi yatarken aldim. Suana kadar hic boyle bir sorun yasamadim. Onun disinda bazi ilaclar ozellikle gece yatarken alinir, hekimlerim gece yatarken almami tavsiye ettigi ilaclarim oldu. Hatta bir tanesini hemen alip yatman gerekiyordu, yoksa yan etkisi olan uyku yapma durumu senin gundelik hayatini olumsuz etkileyebiliyordu. Yani bana biraz sanki ozel bir durum genellenmis kulaktan kulaga boyle bir bilgi yayilmis gibi geldi. Belki yatmadan once alinmamasi gerekn ilaclar vardir ama genel olarak yatmadan once ilac alinmaz cunku emilimi olmaz demek pek dogru degil bence, cunku ozellikle yatmadan once alinmasi gereken ilaclar/takviyeler var.
neyse ben genel olarak kendi tecrubemi paylastim, belki isinize yarar diye, siz yine bir hekime danismadan sadece benim sozlerimle hareket etmeyin![]()
Gecen haftaya gore daha yuksekti fiyatlarPazar nasıldı fiatlar filan yüksektir gene.![]()
Olur hayatım, vücut nasıl isterse öyle kilo veriyor. Hep şaşırtıyoAslında çok yemedim ama suyu abarttım ve hızlı yedim sanırım karnım şiştiama nasıl açıkmışim dün en son 19 da giyince demek bugün de planım öyle yarına güzel eksi görüyim ya 1 tam kilo verenlerinize hayranım
bana da olsun yaa
Ben de löp löp yutuyorum. Çok nadir çiğnemek geliyo aklıma, ama olmuyo çiğnerken de yutuyorumAynen hafiflememiz lazım yarına
Su ve hızı yemekte şişirir,bende hızlı yerim geçen eşim yemeğini çiğnemiyormusun dedi,yooo 2 çevirip yutuyorum dedim![]()
Buradada öyle dün patlıcan 25 liraydı.Gecen haftaya gore daha yuksekti fiyatlar
Pazara bu saatlerde gidince eskiden adim atamazdik kalabalik olurdu simdi kimse olmuyor![]()
Yanlış yapıyoruz aslında mideyede zarar veriyoruz yoruyoruz onu,çiğneyim dyorum midem bulanıyor bu seferde olmuyor hop yutuyorum hemenOlur hayatım, vücut nasıl isterse öyle kilo veriyor. Hep şaşırtıyo
Ben de löp löp yutuyorum. Çok nadir çiğnemek geliyo aklıma, ama olmuyo çiğnerken de yutuyorum![]()
Maalesef yaHızlımı yiyorsun yoksa ben gibi![]()
İyi yapmıyoruz aslında..Maalesef ya
Evet işte ondan maalesef,İyi yapmıyoruz aslında..
Hafif ve ince kıyafetlerle tartıl canım ben öyle yapıyorumKıyafetsiz affedersin tamamen çiplak :71,7 geliyorum ama kıyafetle 72,4
Hangisi dogru![]()
Afiyet olsun.ben de foto çekmiştim,atamadım yaa,dur atayım.Sabah 8.30 filtre kahvemi yaptım içtim
Simdi de türk kahvesi kahve haklarımı sabahtan bitirmiş oldum
Selam canimSelam arkadaşlar
Belki birden 200-300 gram gider mi acaba yaa,ben de dün bakıyorum,yine pazartesi kilosu.ama bu sabah eksildi çok şükürKızlar 1 haftadır hiç 3-4 den önce uyuyamıyorumve çok şişkin hissediyorum
Pazartesi tartımın üstüne hiç kilo kaybetmemişim![]()
Mideyi yoruyoruz işte.Evet işte ondan maalesef,![]()
Yeterli değilmi bende en fazla 2 litreye yakın daha fazlasıda şişiriyoryoksa,1,8 litre bana tam geliyor.Bugün suyumu iş yerinde yetiştiremedim. Evde içersem de yarına şişerim. Bugün 1,5 maalesef
Bu yaşıma kadar yıllarca günde bir bardak belki içiyordum. Ve şuan diyet modunda az olduğunu düşünüyorum. 3 ten de fazla içmem de.bence iki ,iki buçuk iyi. Dur netten su ihtiyacımi hesaplayayimMideyi yoruyoruz işte.
Yeterli değilmi bende en fazla 2 litreye yakın daha fazlasıda şişiriyoryoksa,1,8 litre bana tam geliyor.