Tam benlik olmuş, hep çay kahve içmek istiyorum. Böyle yapıp ard arda içiyorum bazenYarım lt yeşil çay yaptım, 250 mg da kahvemi aldım, peşpeşe içeceğim artık
Eki Görüntüle 3038246

Afiyet olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam benlik olmuş, hep çay kahve içmek istiyorum. Böyle yapıp ard arda içiyorum bazenYarım lt yeşil çay yaptım, 250 mg da kahvemi aldım, peşpeşe içeceğim artık
Eki Görüntüle 3038246
Yarasın sonrada karnımız şişecek,bende su,kayısı çayı,limon kürünün dibine vuruyorumYarım lt yeşil çay yaptım, 250 mg da kahvemi aldım, peşpeşe içeceğim artık
Eki Görüntüle 3038246
Ben de senin gibiyim canım ya. Hep erteliyorum. Ya da unutuyorum ne alacağımı. Artık notlar kısmına yazıyorum alacaklarımı, sipariş edeceklerimi. Hatırlatma yapıyorumFiltre kahve de sipariş verdim. Yaa ben çok erteliyorum sipariş vermeyi. Filtre kahveye girdim. Ooo bı sürü marka, çeşit. Büyük /küçük paket. Yok açılir kapanır paket. Amaaa hafta sonuna yetişmeli dedim ve iyki vermişim.sabah verdim kargoya verildi.yarin gelir muhtemelen
Erteleye erteleye para harcayamiyoruz. Olmuyo böyle cidden .Ben de senin gibiyim canım ya. Hep erteliyorum. Ya da unutuyorum ne alacağımı. Artık notlar kısmına yazıyorum alacaklarımı, sipariş edeceklerimi. Hatırlatma yapıyorum
H.c yağı çok işe yarıyor tarçınlı kahvede oda.Bu sefer çok tedarikliyim
Chia
Yeşil çay
Filtre kahve
Dönüşümlü bakicaz artık
Hee bı de hindistan cevizi yağı olayını yaparım inşaallah
İyi yapmışsınEvde bebemle baş edemedim, dışarı çıkardım. Hazır çıkmışken eşime de uğradık, bi kahvesini içtim, sonra eve geldik. Bebek arabasıyla çıktım, 9.000 adım atmışımama yavaş yürüdüm, ödem yapmaz inşallah
![]()
He ya hiç sorma , en temiz para bendeki para . Ne virüs var ne mikropErteleye erteleye para harcayamiyoruz. Olmuyo böyle cidden .
Afiyet olsun kuzumBu sefer çok tedarikliyim
Chia
Yeşil çay
Filtre kahve
Dönüşümlü bakicaz artık
Hee bı de hindistan cevizi yağı olayını yaparım inşaallah
Ücretsiz izinde mısın? İnternet üzerinden ulaşabili rlik iyki var.ona bile zaman yokHe ya hiç sorma , en temiz para bendeki para . Ne virüs var ne mikropçünkü uzun süredir kullanılmıyor
Bir de benim hazirana kadar maaşım yokeşim bakacak bana birkaç ay
Çiğneyince başka bişey oluyo sanki, olduğu gibi özelliğini bozmadan yutmak daha güzel oluyoYanlış yapıyoruz aslında mideyede zarar veriyoruz yoruyoruz onu,çiğneyim dyorum midem bulanıyor bu seferde olmuyor hop yutuyorum hemen![]()
Ayy o bebek arabalarıyla kaç km yaptık zamanında acaba, sırf kafa dinlemek içinEvde bebemle baş edemedim, dışarı çıkardım. Hazır çıkmışken eşime de uğradık, bi kahvesini içtim, sonra eve geldik. Bebek arabasıyla çıktım, 9.000 adım atmışımama yavaş yürüdüm, ödem yapmaz inşallah
![]()
Sağol kuzumAfiyet olsun feza abla![]()
SağolAfiyet olsun kuzum![]()
Ne bulduysa n katmış gibiYeşil çayım hazır içine limon sıktım normaldede yaparım,birazda h.c.yağı kattım içecem şimdi.
Aynen diğeri mama oluyor sonra 2 çevir yut işteÇiğneyince başka bişey oluyo sanki, olduğu gibi özelliğini bozmadan yutmak daha güzel oluyo
Ayy o bebek arabalarıyla kaç km yaptık zamanında acaba, sırf kada dinlemek için
Yapmaz herhalde canım, inşallah![]()
Süper süper tavsiye ederim yarına hazırlıkNe bulduysa n katmış gibiçaya katmam ben yaa
![]()