Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benimkiler kolay kolay dalmaZ. Alıştım boşver 😆😆kızım gece yüzde seksen diyim ayakta sallanıyor. 3 yaşa kadar devamke😑😑
Şu an ne kadar oldu kızın.
Geçmişi şimdi bitirebildim.
Selamün aleyküm diyim bari.

143 whatsapp mesaj var, şimdi de orayı okuyup kuruluşa bakacağım 🙋‍♀️🙋‍♀️
Selamlar hoş grldin
Aşağıya yazdım ampüller var kan seviyeleri için.
Benim kızımdada var kansızlık adı perpleskti herhalde günde 1 ampül kırıp içiyordu kan seviyesini yükseltiyor oda.

Şu an ne kadar oldu kızın.

Selamlar hoş grldin
Aşağıya yazdım ampüller var kan seviyeleri için.
Tırnaklarım için bir vitamin yazdı doktorumuz, birçok şeye iyi gelir dedi, bakalım belki kansızlığa da iyi gelir, o fiyata gelsin lütfen, hatta beni uçurması lazım

Var kuzum, bir ona çare bulamadık.
Diyette olmasam pekmez filan yiyecem de, kilolar musade etmiyor
Evet ben de pekmez yiyemiyorum diyetten. 4 aydır kan hapı içiyorum ama daha etkisini göremedim. 1 seneyi bulurmuş etki göstermesi🤭

Kuzum en kısa zamanda toparlanırsın inşallah 🙏🏻 Çubuk kraker iyi gelir bulantıya. Bir de yiyecekleri tatlı-tuzlu karıştırma. Sigaranın kokusu da mide bulandırır ve aç içiyorsan vay haline 😔 ben de senelerce çok severek günde en az 1 paket sigara içtim. Bırakalı 2 yıl oldu, ve sigaradan kaynaklı sorunlar bitti neredeyse. Senin de sigarayı bırakmanı diliyorum 🙏🏻
Ah canım bende hamile olduğumu öğrendim an bıraktım, 2 yılda emzirdim ağzıma sürmedim. Sonra hormonlar düzene girince çok matah bişeymiş gibi tekrar başladım. Çok kızıyorum kendime🤬 sigara bırakma merkezine gittim, 1 ayın sonunda pandemi başladı, tedavi gördüğüm hastaneyi pandemi hastanesi yaptılar, yarım kaldı. Bakalım, Ağustosta çok kararlıyım. Şu kiloyu bir halledeyim de…

İş yerine ben gelmeden çiçekler gelmiş eşim yoruldum diye teşekkür için göndermiş ya kızlar kadın milletiyiz işte bir anda tüm yorgunluk gitti sanki 🥲🥰
Çok güzel jest yapmış eşinde
Banada demir hapı verdi doktor, yatarken içiyordum, genelde unutuyorum
Demir hapıda iyi gelir
Tırnaklarım için bir vitamin yazdı doktorumuz, birçok şeye iyi gelir dedi, bakalım belki kansızlığa da iyi gelir, o fiyata gelsin lütfen, hatta beni uçurması lazım
Belki faydası olur onunda.

Aynen hafifte olsa bişiler yemesi lazım,kahveni çiyorsun demi h.c yağlı olandan dün aldım bugün de gittim 1 tane daha uygun fiata buldum hocam
İçmez miyim senin yadigarin :KK60:
Hazır olanı tercih etmedim tatlım kendim hazırlıyorum. Ama okul için iyi olur hiç denk gelmedim marketlerde. Afiyet şifa olsun. :dua:

Back
X