Canım benim çok teşekkür ederim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok teşekkür ederim.
Bugün yarın normale döner stres yapma tatlım.Valla dün akşam eğlencedeydim o an eğlendim yine gerginimhem korku hem hormonlar
![]()
Dünden genel hatırlatma yapsaydın keşkeYıldızım itiraf edeyim mi ben bugün sırf olacak mı diye sabahın köründe keselerdim fark olmadıdemek ki kirli değilmişim
Tebrikler kuzum
Saol ortimmmm![]()
Neyse bi Ramazan ayı bitsin masterfite gel canım ben sana hatırlatırımDünden genel hatırlatma yapsaydın keşke![]()
Çok teşekkür ederim bitanem
Kuzum ilaç bile vermedi doktor. Şipşak beta testi verdik, negatif çıktı. Hava değişiminden alerjisi tetiklenmiştir dedi. Burnunu açık tutacağızAllah şifa versin canım
Iyi haberler getir bize
Burdada gece yağmış, bir güzel de tutmuş, kışın yağmayan kar, baharımızı kıskandıKizlar burda kar yagiyo![]()
Sagol ablacimKolay gelsin sanada.
Sagol adaşımKolay gelsin adaşım![]()
yiaa zipzip kaptanim gercekten, iyiki bu basligi acmissin, nasil bir sevao kazandin, hayatimizi nasil olumlu etkiledin inan olculemez
Sagol canimKolay gelsin kaptanım![]()
Guzel eksi tebrik ederim canimHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.90
Bu hafta 67.35
-550 gr
Eki Görüntüle 3038822
Zipzip- @Cordelia
Elhan
Günaydin canim hayirli cumalarHerkese günaydın kızlar.hayirli cumalar olsun.bugunun hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin.hastalarimiza şifa versin.borclulara eda nasip etsin inşallah![]()
Sabit olmanda guzel canimGeçen cuma 66.30
Bugün 66.30 sabitim kizlar
Kızlar ben ara veriyorum 1 ay olamayacağım insallah zayiflayip donerim araniza ramazan da yazlikta olacagim ve orada internet yok malesef telefonda zor çekmiyor hepiniz cok tatlisiniz ve umarim herkes hedefine ulasir❤❤
![]()
Az buyuk olsaydiÇok teşekkür ederim bitanemAllah karşısına mutlu olacağı iyi huylu bir genç kız çıkarsın
bu doğum gününde o aklımdan geçti . Sizin dualarınızı okudukça daha bir mutlu oldum. Allah razı olsun canım
![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim
5 tamam kaptanimGunaydin canim
Moralini bozma birlikte verecegiz insallah
Ramazanda adimlari 5 bine dusurduk canim
Aksam duyuru yapacağım
Kolay gelsin. Ayak işlerini bende bitiremedim hâla. Neyse ki büyük işler bittiAnnemler bugun gelecek onlar gelmeden evi temizlemem gerekiyor
Ara ara gelirim kizlar
Geçmiş olsunKuzum ilaç bile vermedi doktor. Şipşak beta testi verdik, negatif çıktı. Hava değişiminden alerjisi tetiklenmiştir dedi. Burnunu açık tutacağız![]()
Saol canomTebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler Elhancim
Tebrikler canım
Maşallah tebrikler canım
Eline emeğine sağlık canım.Tebrikler kızlar
Süpersin canım
Harika bir eksi
Ortim süpersin
Tebrikler canım güzel eksi
Haftaya güzel bir eksi gelir