- 21 Haziran 2017
- 3.806
- 10.795
- 208
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimTebrik ederim kaptanımgüzel bir eksi
![]()
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Allah şifa versin dinlenmek en güzeli. Sıcak su torbası varsa ayağının arasına al...iyi hissettirir. Yudum yudum da ılık su iç bol bol.Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Hayırlı ramazanlar kızlar
Regl ve başağrısıyla uyandım, ilaç alıp yatağa girdim, mesajları okumaya başladım.
Birazdan tartılacağım, bu hafta umudum yok, hâlâ ödemim var.
Elhan kaptanım, oğlunun doğum günü kutlu olsun, vakti gelince hayırlısıyla gönlüne göre bir gelin nasip etsin.
Elinde olmayan nedenler, üzülme. Haftaya misliyle gider
Sen üzülme yeter tatlım...Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim.
Çok sevindim. Tez zamanda sağlığına kavuşmasini dilerim.Kuzum ilaç bile vermedi doktor. Şipşak beta testi verdik, negatif çıktı. Hava değişiminden alerjisi tetiklenmiştir dedi. Burnunu açık tutacağız![]()
Sagol canimKolay gelsin. Ayak işlerini bende bitiremedim hâla. Neyse ki büyük işler bitti![]()
Hayirli sabahlar cumalar ablacim gecmis olsunHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Hayırlı ramazanlar kızlar
Regl ve başağrısıyla uyandım, ilaç alıp yatağa girdim, mesajları okumaya başladım.
Birazdan tartılacağım, bu hafta umudum yok, hâlâ ödemim var.
Elhan kaptanım, oğlunun doğum günü kutlu olsun, vakti gelince hayırlısıyla gönlüne göre bir gelin nasip etsin.
Bildirimsiz kabul ederiz artık canimZipzip- cnm tartilmadan yemek yedim nasıl yapacam yarın sabah bilirsem olur mu yaa
Artin cok degil abla haftaya daha guzel olur
Üsgünüm LeylaaaaaZipzip- cnm tartilmadan yemek yedim nasıl yapacam yarın sabah bilirsem olur mu yaa
Hayırlı ramazanlar canım görüşüruz inşallahGeçen cuma 66.30
Bugün 66.30 sabitim kizlar
Kızlar ben ara veriyorum 1 ay olamayacağım insallah zayiflayip donerim araniza ramazan da yazlikta olacagim ve orada internet yok malesef telefonda zor çekmiyor hepiniz cok tatlisiniz ve umarim herkes hedefine ulasir❤❤
![]()
Ben döner menü ile kendimi odullendirdim sorunu olmayan pidesiz ve bolll salata ile iyi geldiGeldi yine bir öğlen vakti ne yesem diye kara kara düşünüyorum![]()
Ödümü kopardın kızKizlar selam,
Simdi bi gecmis degerlendirmesi yaltim kilo verme surecinle ilgili, oncelikle hepinize tesekkur ederim burada olup bana ve birbirimize destek oldugunuz icin.
Tarihlere gore kilom su sekilde degisti
3 Ocak 75.45 -bu arada kendimce sadece dikkat ettim
1 Subat 73.95 -1 Subatta diyetisyen ile diyete basladim ve birkac gun sonrada araniza katildim
1 Mart 69.80
1Nisan 67.25
Ocak ayinda kendimce dikkat ederek 1.5 kilo
subatta diyetisyen ve sizinle 4.15 kilo
Mart ayinda da 2.55 kilo vermisim
toplamda 8.2 kilo gitmis, 2 beden de kuculdum. Ayni marka-model pantalonlarin 2 beden kucugunu aldim giyiyorum suan.
Evet Mart ayinda daha az gitti, belki biraz yavasladi kilo vermem ama en azindan gidiyor. Birlikte olunca da sonuc cok guzel olacak biliyorum. Mart ayinin 2 haftasi zaten psikolojim cok kotuydu, o arada zaten cok dikkat de edemedim. Tum bunlara ragmen yine de gidiyor. Eger dikkat etmesem, bu adimi atmamis olsam hala 75 kilo olacaktim. Az gitse de motivasyonumu kaybetmemek icin kendime hatirlatma olsun diye de yaziyorum bunlari. Bazen daha az daha yavas gidebilir ama toplama bakmak lazim. Dogru yoldamiyiz. Onemli olan o :)
Afiyet olsun canimBen döner menü ile kendimi odullendirdim sorunu olmayan pidesiz ve bolll salata ile iyi geldi![]()
Bende hamburger mi yesem diye düşünüyorum :) ne zamandır canım istiyordu :)Ben döner menü ile kendimi odullendirdim sorunu olmayan pidesiz ve bolll salata ile iyi geldi![]()
Öncelikle sağlıklı bir Ramazan gecirmeni dilerim. İnşallah sen de istediğin kıloya ulaşırsın.Geçen cuma 66.30
Bugün 66.30 sabitim kizlar
Kızlar ben ara veriyorum 1 ay olamayacağım insallah zayiflayip donerim araniza ramazan da yazlikta olacagim ve orada internet yok malesef telefonda zor çekmiyor hepiniz cok tatlisiniz ve umarim herkes hedefine ulasir❤❤
![]()
Yaa çok güzel bir yazı olmuş bence evet doğru yol sağlığımiz için en doğru yoldayız bolca yağdan giden kilolarimiz olsun inşallahKizlar selam,
Simdi bi gecmis degerlendirmesi yaltim kilo verme surecinle ilgili, oncelikle hepinize tesekkur ederim burada olup bana ve birbirimize destek oldugunuz icin.
Tarihlere gore kilom su sekilde degisti
3 Ocak 75.45 -bu arada kendimce sadece dikkat ettim
1 Subat 73.95 -1 Subatta diyetisyen ile diyete basladim ve birkac gun sonrada araniza katildim
1 Mart 69.80
1Nisan 67.25
Ocak ayinda kendimce dikkat ederek 1.5 kilo
subatta diyetisyen ve sizinle 4.15 kilo
Mart ayinda da 2.55 kilo vermisim
toplamda 8.2 kilo gitmis, 2 beden de kuculdum. Ayni marka-model pantalonlarin 2 beden kucugunu aldim giyiyorum suan.
Evet Mart ayinda daha az gitti, belki biraz yavasladi kilo vermem ama en azindan gidiyor. Birlikte olunca da sonuc cok guzel olacak biliyorum. Mart ayinin 2 haftasi zaten psikolojim cok kotuydu, o arada zaten cok dikkat de edemedim. Tum bunlara ragmen yine de gidiyor. Eger dikkat etmesem, bu adimi atmamis olsam hala 75 kilo olacaktim. Az gitse de motivasyonumu kaybetmemek icin kendime hatirlatma olsun diye de yaziyorum bunlari. Bazen daha az daha yavas gidebilir ama toplama bakmak lazim. Dogru yoldamiyiz. Onemli olan o :)
Ben gluten yüzünden yiyemiyorum ödül içinse ye bir günlük güzelim kızartmayi yeme ayran iç sorun olmaz sağlıksız olan kısmı o ztbBende hamburger mi yesem diye düşünüyorum :) ne zamandır canım istiyordu :)