- 11 Şubat 2022
- 757
- 4.061
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ok basliyorumMerakla bekliyorum![]()
Ben harçlıkları kumbaraya attiricam kendi hediyesini secicek benim ki deAy ne guzel olmus
Bende bayrama dogru susluyorum
Bu bayramda hediye paketleri yapicam
Kizim harclik istemiyo
Noëlde neguzel hediyelesiyolar biz niye bayramda para aliyoz diyo
Bende hediye paketi yapicam
Afiyet olsun canimOk basliyorum
Sabah tartidan sonra komsuya kahvaltiya ciktim
2 kiymali pigaca
1 haslanmis yumurta
Beyaz ekmek
Mantar sote
7 - 10 arasi ev yapımı zeytin
Turkiyeden denizliden gelen koy tereyag
Sonra ara yaptik
Kahve
3 kuru incir
10 civari ceviz
Saat 5den sonra arkadasima gittim
Mini pizza
1 krep
2 kasik makarna salatası
1 kasik patates salatası
3 catal yas pasta
Zipzip-
Cordelia
gezegenfeza
Beth18
İstedikleri sekilde olsunda heveslensinlerBen harçlıkları kumbaraya attiricam kendi hediyesini secicek benim ki de
Apartmanda ya da evde canım. Geçen gün dışarı çıkmak istemişti Ben de onu sokağa saldım ama erkek kediler saldırdı. Arabaların altına falan kaçtı bulamadım bir gece dışarıda kaldı. Şimdi çıkarmıyorum dışarı.Cok alisti bu kedi sana hep evde mi kaliyor artik![]()
Bende sizi özledimBurada olanlar.
Seni özledik.![]()
Yaa eve alisinca disari çıkmaları da cok zor gercektenApartmanda ya da evde canım. Geçen gün dışarı çıkmak istemişti Ben de onu sokağa saldım ama erkek kediler saldırdı. Arabaların altına falan kaçtı bulamadım bir gece dışarıda kaldı. Şimdi çıkarmıyorum dışarı.![]()
Adamın bir hatası yok ki. Adam şovmen bu tür insanlar daha ağır şakalar yapıyor. Espri yapmış. Bence will Smith haksız.Bende sizi özledim
Will simth tokat yüzünden ödülü kaybetme risk riskindeymiş
Akademi ve amerika affetmemiş
Aman tokat yerine agzi yoluyla chris rocka dövebilirdi tokat hata oldu
Ama karısının hastalıgı bilmeyerek söylemiş hala gündemden düşmedi oscarlı en başarılar bile gölgede kaldıAdamın bir hatası yok ki. Adam şovmen bu tür insanlar daha ağır şakalar yapıyor. Espri yapmış. Bence will Smith haksız.
Hayırlı ramazanlar29. Hafta hayırlı olsun. herkese Hayırlı Ramazanlar.![]()
![]()
hata varsa lütfen bildirin.
Zipzip- kaptanım
MasterFit Yarışması 29. Hafta Kırmızı Takım @sara_28 Kırmızı Kaptan fesang
Kırmızı @She-Raa Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @busra ytez Kırmızı @DombiliKus Kırmızı @gewezebidik Kırmızı @ugurbocuuu Kırmızı Cordelia
Kırmızı @s i d e l y a Kırmızı Beth18 limonlutarcinlikek
Kırmızı @Suskunkardelen Kırmızı Sarı Mavi Takım gezegenfeza
Mavi Kaptan @pastel34 Mavi @North River Mavi @erenmothers Mavi @60kiloyum Mavi Wilma11
Mavi @dolunaydagel Mavi sandriyon
Mavi @menekse_kokusu Mavi Maviokur
Mavi @sabahvesen Mavi @yildiz4kc Mavi Sarı Yeşil Takım Elhan
Yeşil Kaptan @HanimKelesimiGetir Yeşil @B O Z A Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @Chedarice Yeşil @Ytmz Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil @Tesnim1903 Yeşil hamiş L u c i a
Yeşil @Nefesimmmsin Yeşil
TeşekkürlerYaa tabi elif bunuda gozden kacirdi bugun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Ellerine saglik kaptanım
Yesil takimda kilo vermek istemeyenler icin baska bir renk belirleyebiliriz![]()
Normalde her gün dışarı çıkıyordu. Kendisi istiyordu. Yavru oldugu için sorun olmuyordu. İlk defa erkek kediler saldırdı. Çok üzüldüm gerçekten. Ama çağırdım 3 saat bekledim araba altında onu aradım. Geçen pazar günüydü Ama gelmedi. Ertesi gün evin arka tarafında saklanıyor etrafında 5 kedi. Sopayla kovdum diğerlerini içeri aldım.Yaa eve alisinca disari çıkmaları da cok zor gercekten![]()
Cuma gibi cuma yaşamışsın yarasın çikomOk basliyorum
Sabah tartidan sonra komsuya kahvaltiya ciktim
2 kiymali pigaca
1 haslanmis yumurta
Beyaz ekmek
Mantar sote
7 - 10 arasi ev yapımı zeytin
Turkiyeden denizliden gelen koy tereyag
Sonra ara yaptik
Kahve
3 kuru incir
10 civari ceviz