- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık problemin var neticede üzme kendiniBen troit ve hipoglisemi hastası olduğum için oruç tutamıyorum kızlar ama yinede arada bir tutmaya çalışıyorum özellikle ilk günü tutmayı çok istiyorum ama bu sene nasip olmadı dün geceki başımın ağrısını Allah düşmanıma bile vermesin gece bir uyudum bir uyandım sahuru kaçırdım şimdide çok iyi değilim Allahım affetsin oruç değilim diyede kendimi kötü hissediyorum![]()
Gizlice söyle banaTeşekkür ederim kuzum. Amin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin
Bu arada Cuma günü kaçacağımı belirledim ben![]()
Günaydın kızlar
Ramazan'ın birinci gününden günaydın
![]()
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kızlar![]()
Sen mavi takımdasın canım ben yanlışlıkla yazmışımCanımm ben mavi takımdaydım sanırım @gezegenfeza hanginizdeyim kızlar
Aynen bebeğim tebrik ediyorummm harikaydık![]()
Afiyet olsun canım1Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
2 yumurta ile sucuklu yumurta
Kk bpeynir
4zeytin
4dilim salam
2dilim ekmek
Aksam:17.00
4 yk et sote
4yk pilav
Salata
18.00
1dilim pasta
20.00
4 ince dilim cevizli sucuk
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3039588
Zipzip-
Cordelia @s i d e l y a
sara_28
Günaydın şekerimmmAfiyet olsun
İyi uykular kolay gelsin
Günaydın
Günaydın kız![]()
Günaydınnn bebişler.
Daha çok alıntı vardı sanki.![]()
Amin canım Allah babana da şifa versin başınızdan ayırmasınKendini kötü hissetme canim
Babamda seker hastasi tutamiyor
Geçen sene ilk gun denicem dedi daha kotu oldu
Allah sifa versin tum hasta olanlara![]()
Bende seni tebrik ederim canım@Ytmz tebrik ederim can ortimsaglıkla kilo vermeler
Çünkü delilikfesang niye o kadar yedin ? 5:2 diyeti falan mı, serbest gün oluyo ya?
Ne yiyeceksin kuzum çabuk söyleTeşekkür ederim kuzum. Amin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin
Bu arada Cuma günü kaçacağımı belirledim ben![]()
Evet kendimle gurur duyuyorum