Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese hayırlı ramazanlar dilerim herkesin tutuğu oruçları allah kabul eylesin
Hayırlı ramazanlar canim♥️
Dünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 sahanda yumurta 1 salam azcık beyaz peynir 1 çatal incir reçeli
Akşam16.00 2 içli köfte 1 bardak ayran salata
Sahur04.00
1.5 tb ekmek yumurta salatası 1 dilim tulum peyniri 1 dilim kaşar peyniri domates salatalık biber 1 yeşil zeytin az tahin pekmez
Su 2 lt
Zipzip- Zipzip- @L u c i a
@Nefesimmmsin
Afiyet olsun canim ♥️
Geçmişi yarım yamalak da olsa tamamladım selaaaaaaammmmnm hayırlı ramazanlar😇😇😇
Selam canim hayirli ramazanlar ♥️

Şanslı olduğumuzun farkına varmak için gurbette olmamiz lazım fezacim. :KK14:
Benim çocuklar da hep camide yapacakmış iftarlarını ( Viyana). Geçen sene yasakti camilerde iftar...🥺
Evet 2 senedir yasaktı, eski evim camiye çok yakındı. Yemeğe gidemediğim zaman arkadaşlar çağırırdı, bazen bulaşığa yardıma giderdim bazen öyle arkadaşları görmeye. Bu sene uzaklaştım.
Sağlık olsun, gönüller bir olsun. Camilerimiz hep açık olsun 🤲

@erenmothers
@Kinoalihatun
@busra ytez
Hallederiz Hallederiz
@gewezebidik
@ugurbocuuu
@s i d e l y a
@Beth18
@Cordelia
@Suskunkardelen

Canlarım dünkü menülerinizi yazdınız mı yazınca benide etiketleyin ki takibi kolay olsun bide eksik olmasınki avantajı kaybetmeyelim bu hafta her yer kırmızı olacak ona göre :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Hemen yazayım kaptanım. Sabah kızım rahatsızlanınca, ertesi gün de oruç olunca dün bütün gün kızım ne isterse onu yedik. Akşam döner istedi yedik, film gecesi istedi yaptık. Kızmayın emi 🥺

01 Nisan cuma
Kahvaltı 11.30
Tost,
Bol yeşillik,
Kahvaltılık sos,
6 zeytin.
1 bardak Ramazan şerbeti.

Akşam 18.00
Tavuk dürüm.

Gece 21.00
Cips, bisküvi 😑

Toplam 3 lt su.
sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip- ve mis gibi, yumuş yumuş pide kardeşlerim 😅

Hemen yazayım kaptanım. Sabah kızım rahatsızlanınca, ertesi gün de oruç olunca dün bütün gün kızım ne isterse onu yedik. Akşam döner istedi yedik, film gecesi istedi yaptık. Kızmayın emi 🥺

01 Nisan cuma
Kahvaltı 11.30
Tost,
Bol yeşillik,
Kahvaltılık sos,
6 zeytin.
1 bardak Ramazan şerbeti.

Akşam 18.00
Tavuk dürüm.

Gece 21.00
Cips, bisküvi 😑

Toplam 3 lt su.
sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip- ve mis gibi, yumuş yumuş pide kardeşlerim 😅
Geçmiş olsun🥺 ramazan öncesi herkes fazla kaçrdi kaçamak çoktu 😁

Hayırlı sabahlar
Hayırlı ramazanlar kızlar,
Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, şifaya vesile kılsın, tabiki bu birazda bizim elimizde, akşama kadar açız diye akşam yemeğe ve yasaklılara saldırmak yok.
Olmayanları düşünüp halden anlamak, az da olsa paylaşmaya çalışmak var, ramazan amacından çıkmasın, bedene ve ruha şifa olsun.

Back
X