- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
İnşallah kuzumOlsun, sağlık olsun,sevap olmuştur bence yine.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzumOlsun, sağlık olsun,sevap olmuştur bence yine.
Napiyosun?İnşallah kuzum![]()
Allah kabul etsin canım. Ben bugün tutmadım, yarından itibaren başlayacağım tutmaya, bugün hızlıca bir kahve biskuvi kaçamağı yaptımİnşaallah.Ya günde 3-5 mesaj atsak birbirimizi etiketleyip , başarabiliriz. Bu kadar kolayoruçluyum evet. Senin durumun nasıl?
Amin, cümlemizin.afiyet olsun. Yok yorulma, isteyen olursa yazarsınAllah kabul etsin canım. Ben bugün tutmadım, yarından itibaren başlayacağım tutmaya, bugün hızlıca bir kahve biskuvi kaçamağı yaptımcuma ödülü olsun.
Diyetisyenimin ramazan diyetini paylaşabilirim istersen/ isteyene.
Sınavım vardı bugün yeni geldim şimdi oğlumu babaanneye bırakmıştım onun yanına gidiyorum sen nasılsın kuşumNapiyosun?
Ağrısız birşey mi canımAkşam göz altımdaki kalan dolguyu eritmeye gidicem hem çok üşeniyorum hem yine 10 gün orası yara olacak![]()
Geçen hafta soranlara çocuğun oyuncağı çarptı ondan yara oldu demiştim bakalım bu hafta ne uydurucamAkşam göz altımdaki kalan dolguyu eritmeye gidicem hem çok üşeniyorum hem yine 10 gün orası yara olacak![]()
Yok baya acıyorAğrısız birşey mi canım
Kıyamam Allah yardımcın olsun kuzumYok baya acıyor![]()
İyi geçmiştir inşaallah. Ben de iyiyim sağolSınavım vardı bugün yeni geldim şimdi oğlumu babaanneye bırakmıştım onun yanına gidiyorum sen nasılsın kuşum
Teşekkür ederim mommycigimKıyamam Allah yardımcın olsun kuzum
İdare eder canım maceraya atıldım 2. Üniversite benim neyimeyse işte bazen seviyorum bazen pişman oluyorumİyi geçmiştir inşaallah. Ben de iyiyim sağol![]()
Burasına öyle canım hem sıcak hem rüzgarSabah sınavdan dönerken çok rüzgar yedim başım çok ağrıdı hala geçmedi. Garip bir hava var İstanbul'da
Teşekkür ederim mommycigim
canım ne yazdın anlamadım?Ben de sana yazdım ama ,![]()
menü güzeldir o zamanBen de k.v ye gideceğim galiba.![]()
ayyy en sinir olduğum olayRegl oldum orucum gitti
![]()
diyeti paylaşırsan sevinirim canım.Allah kabul etsin canım. Ben bugün tutmadım, yarından itibaren başlayacağım tutmaya, bugün hızlıca bir kahve biskuvi kaçamağı yaptımcuma ödülü olsun.
Diyetisyenimin ramazan diyetini paylaşabilirim istersen/ isteyene.
Daha bugün yaZmistim,canım ne yazdın anlamadım?
menü güzeldir o zaman
ayyy en sinir olduğum olay
dün de benim abdest riske girdi am neyse son anda aldım da oruca niyetlendim. eve geldim kombi su biriktirmiş. servis de bu sabah gelecekti. benim de reglin lekeleriyle sınır gün dündü. mutlaka abdest almam gerek. hayır bişi değil bugün oruç var. tabi ben şok. çok sinir oldum moralim bozuldu. neyse zor gelse de Ramazanın hatırına kalkıp tencerelerle kettle la su kaynattık. hızlıca duş alıp abdest aldım. çok şükür
diyeti paylaşırsan sevinirim canım.