Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

benim daha 1230
m1516.gif

canım ne yazdın anlamadım?

menü güzeldir o zaman 😋😋😋

ayyy en sinir olduğum olay 🤐🤐🤐
dün de benim abdest riske girdi am neyse son anda aldım da oruca niyetlendim. eve geldim kombi su biriktirmiş. servis de bu sabah gelecekti. benim de reglin lekeleriyle sınır gün dündü. mutlaka abdest almam gerek. hayır bişi değil bugün oruç var. tabi ben şok. çok sinir oldum moralim bozuldu. neyse zor gelse de Ramazanın hatırına kalkıp tencerelerle kettle la su kaynattık. hızlıca duş alıp abdest aldım. çok şükür 🙏

diyeti paylaşırsan sevinirim canım.
IMG_20220402_161559.webp
Aslında gayet sıradan bir liste, atla deve değil ve de biraz benim isteklerime göre şekillendi. Tatlı ve pideyi yememeği başarırsak ramazanda çok rahat kilo verilir bence. Gecen sene oruç tutmamıştım sanırım, (hatırlamıyorum), bu sene ilk kez oruçla diyeti deneyeceğim. Hepimizin allah yardımcısı olsun.

canım ne yazdın anlamadım?

menü güzeldir o zaman 😋😋😋

ayyy en sinir olduğum olay 🤐🤐🤐
dün de benim abdest riske girdi am neyse son anda aldım da oruca niyetlendim. eve geldim kombi su biriktirmiş. servis de bu sabah gelecekti. benim de reglin lekeleriyle sınır gün dündü. mutlaka abdest almam gerek. hayır bişi değil bugün oruç var. tabi ben şok. çok sinir oldum moralim bozuldu. neyse zor gelse de Ramazanın hatırına kalkıp tencerelerle kettle la su kaynattık. hızlıca duş alıp abdest aldım. çok şükür 🙏

diyeti paylaşırsan sevinirim canım.
Allah kabul etsin kuzum benim bu sene böyle oldu artık çok sinir bozucu ama böyle olması gerekiyormuş 😔
Yüreğin kaldırıyor demek ki kuzum 🤗 başarıyla bitirirsin inşallah 🙏🏻☺️
Amin inşallah canım 😍😍

Azıcık geçmiş okudum da sabah sınava girmeyen kalmamış.
Ben de girdim. Hatta öğleden sonra da girdim, ben sınava 14.20 de gittim baktım kimseler yok bahçede kolidorlarda, meğerse sınav 14.30 değil 14.00 da başlıyormuş,🤭
Neyse attık hafızaya beyin bedava😂

Back
X