- Emoji Skoru
- 40.940
- Puanlar
- 598
Ahaha çok güzel oldu böyle canım puanlı yaziyorumayyy bugun dedim ki kendime bir excel yapayim otomatik hesaplasin seninkini simdi gordum arkadaşim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha çok güzel oldu böyle canım puanlı yaziyorumayyy bugun dedim ki kendime bir excel yapayim otomatik hesaplasin seninkini simdi gordum arkadaşim![]()
Sporunu da tarihli bir şekilde süreyi yazar misin canimEki Görüntüle 3074056 bugunki sporumuda yaptim sukurler olsun
27.05.2022
Sabah sade kahve
Kahvalti
1 salatalik 1 dilim ekmek sadece bir tane biber kizarmis
2 gbi yesil cay
Saat 4de gunu kapattim 1 tabak nohut 1 dilim kepek ekmegi yogurt
Ya ben öyle korka korka 2 ay tartilmadim 56 dan 59.6 ya çıktım ahaha biz istahlilar düzenli tartilmali
Sabah
2 yumurta
Salatalık domates
1 dilim peynir
Ara
3 ceviz kahve
Akşam
3 yk makarna
Salata
3 yk kabak yemeği
1 çikolata yedim
3 -4 kuru kayısı
Sporumu da ekliyorum çok fena terletiyor deneyebilirsinizakıllı saatte yürüyüş olarak seçiyorum 45 dakika
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
Cordelia
Aynen canım bizim şart ya kaçıyoruz korkuyoruzKesinlikle katılıyorum canım 1 hafta tartılmayım hemen salıyorum bende
Evet canım çogu sporu denedim ama bu kadar ortalamamın yüksek olması beni de şaşırttı çok tatlı bir kadın ve böyle çok atmayıp zıplamalı egzersiz yaptırmıyor ama kan ter içinde kalıyorsun koşu gibi bi ritmi varNabız 160 mi süper
Instagram da bi kız takıp ediyorum çok güzel ve fit biri o da birine cevap yazmış her gün tartılmazsam kilo alıyorum demiş bence gerçekten öyle. Diyetisyenler haftada 1 tartılın diyorlar ama ( stres oluşuyormuş vücutta) bende işe yaramıyor bünye zaten strese çok alışıkAynen canım bizim şart ya kaçıyoruz korkuyoruz
27.05.2022Sporunu da tarihli bir şekilde süreyi yazar misin canim
Geldim geldim
KIRMIZI TAKIM
![]()
L u c i a
@Ucurtmaavcisi123
@Bar_na
Nikinik
@Tutku44
@busra ytez
minerva1988
@sandriyon
Zipzip-
fesang
@gezegenfeza
Hepiniz kırmızı takıma Hoşgeldiniz bu hafta bol enerjili bol eksili olsun hepimiz için. Hadi bakalım kırmızı takım olarak sallıyor muyuz bu hafta ortalığı

16.422
Hayirli olsun canimTayinimiz çıkmış hiç beklemiyorduk var mi Eskişehirli aramizda![]()
Ben en son 1 aylik bakabilirim canim aydan ayi gösteriyor telefonKızlar geçen hafta aylık yarissak mi demiştim 20 sinde baslamistik biz kimler vardı ve ne alemdesiniz ben birazdan toplayıp atixam buraya
Kopyala yapistir yapiyorsa etiketler cikmayabilirOh sefan olsun bitaneemmmm
Yalnız kaçtır dikkatimi çekiyor sen beni etiketleyince bana bildirim gelmiyor asla
108.000 bin adim atmisim 8 gunde canim
İyi varmış eskisehirliler şaşkınım biraz idrak edemedim şuanHayirli olsun canim
Zeynep_Nihal Eskişehirde yasiyor ama esi ameliyat olacakti gelmedi 1 haftadir
fesang da yasamisti sanirim
AseliccA de Eskişehiri biliyor
Afiyet olsun canim
Sabah
2 yumurta
Salatalık domates
1 dilim peynir
Ara
3 ceviz kahve
Akşam
3 yk makarna
Salata
3 yk kabak yemeği
1 çikolata yedim
3 -4 kuru kayısı
Sporumu da ekliyorum çok fena terletiyor deneyebilirsinizakıllı saatte yürüyüş olarak seçiyorum 45 dakika
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
Cordelia
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 3074056 bugunki sporumuda yaptim sukurler olsun
27.05.2022
Sabah sade kahve
Kahvalti
1 salatalik 1 dilim ekmek sadece bir tane biber kizarmis
2 gbi yesil cay
Saat 4de gunu kapattim 1 tabak nohut 1 dilim kepek ekmegi yogurt
Listeleri aksam cordelia yaparim dedigi icin yapmadım canim