• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aminnnn.....

Geçen cuma evde beyaz ekmeğin küçüğüne sandviç yapıp yedim..okulda kahv varmış ordada çeyrek simit ve yarım ekmek yedim...öğleden sonra 3 minik poğaça ve 2 yağlı past.rulo börek yedim..
Aksamada köfteci Yusuf'a çorba ve köfte yedim...

Bende irade 0 okula simit alır giderdim 2 tanesini kendim yiyordum...ama artık buraya menü yazacağım için yemiyorum...cok şükür şimdilik iyi gidiyorum
biz niye böyleyiz yaa valla sınır tanımıyoruz 😔

@Migim @pastelfit mutlu yıllar fit hanımlar 😘😘😘 Allah gönlünüze göre güzel bir hayat versin, dualarınız kabul olsun 😊

Elhan Elhan çıtırım fitim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun 😘😘 her yıl daha da güzelleşsin ömrünüz ve ilişkiniz 😍
Çok çok teşekkür ederim bitanem. Sağlıkla hep birlikte tüm güzellikleri kucaklayalim inşallah. :KK200: :dua:

Elhan Elhan eşinle beraber nice mutlu seneleriniz olsun,sağlıkla huzurla dolu mutluluklar dilerim :KK200: :KK200:

@pastelfit doğum günün kutlu olsun arkadaşım,sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşların olsun :KK200::KK200:

@Migim doğum günün kutlu olsun magazin müdürüm,hep mutlu ol huzurlu yaşların olsun :KK200::KK200:
Canım eküricim:KK74:
Güzel dileklerin hepimiz için olsun. :dua:

Aminnnn.....

Geçen cuma evde beyaz ekmeğin küçüğüne sandviç yapıp yedim..okulda kahv varmış ordada çeyrek simit ve yarım ekmek yedim...öğleden sonra 3 minik poğaça ve 2 yağlı past.rulo börek yedim..
Aksamada köfteci Yusuf'a çorba ve köfte yedim...

Bende irade 0 okula simit alır giderdim 2 tanesini kendim yiyordum...ama artık buraya menü yazacağım için yemiyorum...cok şükür şimdilik iyi gidiyorum
Sende kendimi gördüm 🤩🤩🤩🤩

IMG-20220616-WA0008.webp

Sürprizler başladı:confused:

Back
X