- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Yok daha karar vermedik . İstemediğimi söyledim, artık gerisi ona kalmışTadilat olmadan olmuyor zaten,inşllah güzel bir okul olur senin içinde.
Dolabı ne ettiniz attın mı ne yaptın aklıa o geldi şimdi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha karar vermedik . İstemediğimi söyledim, artık gerisi ona kalmışTadilat olmadan olmuyor zaten,inşllah güzel bir okul olur senin içinde.
Dolabı ne ettiniz attın mı ne yaptın aklıa o geldi şimdi.
Olmazsa gider ayak hafif çaplı zarar versen dolabaYok daha karar vermedik . İstemediğimi söyledim, artık gerisi ona kalmış![]()
Teşekkür ederim Feza ablacımKolay gelsin canım, hakkında hayırlısı olsun![]()
Yanlışlıkla elimdeki sopa ile camını falan kırsam meselaOlmazsa gider ayak hafif çaplı zarar versen dolaba![]()
Günaydınnnnnnn dınnn dınnnnn dınnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnn
![]()
Tahta aralarını aç bence esnesin azcık vidalarıda sök atYanlışlıkla elimdeki sopa ile camını falan kırsam mesela![]()
Yapar onu hemen . Bizim eve usta girmez hiç ablaTahta aralarını aç bence esnesin azcık vidalarıda sök at![]()
Eyvah eyvah çare kalmadı artıkınYapar onu hemen . Bizim eve usta girmez hiç abla![]()
Günaydın canimgünaydınnnnnnnnnnnnnn
![]()
oldu kaptancim, gozlerime inanamadimTebrik ederim canim tatilden eksi ile gelmissin![]()
Gel beraber dönelim seninleHellooooooooofesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_ @Ayyulduz @Elhan @LimonluAyran @busra ytez
askrhpozitif @North River @aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu
She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKus @Tutku44
DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki @L u c i a @Beth18
@Baklavali_Cheesecakepastelfit
HanimKelesimiGetir @Ayyulduz @gezegenfeza
Bal0ncuk @sara_28
Zipzip-
Kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Hepinizi seviyorum her zaman görüşürüz inşallah ben de geleceğim sizinle kilo vermeye cuma katılayim aranıza alırsanız.
![]()
Afiyet olsun canım
Harikasın canım
Bu saatte 7.000 şahanesin canım. Ben 6727bin adım. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım öpüyorum![]()
Tünaydın pastelfitimTünaydın hanımlar. Geç kalktım, halbuki erken yatmıştımKahvaltı ettim, çay kahve içip doğru spor hareket artık ne varsa
![]()
sagol canimAfiyet olsun canım
Harikasın canımtebrik ederim
Bu saatte 7.000 şahanesin canım. Ben 672![]()
Olsun güzelce dinlenmişsin işte ne güzelTünaydın hanımlar. Geç kalktım, halbuki erken yatmıştımKahvaltı ettim, çay kahve içip doğru spor hareket artık ne varsa
![]()
Bebiş doğsun sağlıkla inşallah birlikte veririz kilolarıGel beraber dönelim seninleben çok özledim sizleri
![]()
Tünaydın hanımlar. Geç kalktım, halbuki erken yatmıştımKahvaltı ettim, çay kahve içip doğru spor hareket artık ne varsa
![]()
5 günlük olduk bile teyzesiBebiş doğsun sağlıkla inşallah birlikte veririz kiloları![]()