Ooo hadi mutlulukla sağlıkla oturun inşallah yeni evinizdeCanım bu hafta sonu taşınıyoruz. Tarih net belli değil diye ağırdan alıyordum. Bugün netleşti işte. Taşınalım, yerleşeyim biraz, gelirim tekrar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo hadi mutlulukla sağlıkla oturun inşallah yeni evinizdeCanım bu hafta sonu taşınıyoruz. Tarih net belli değil diye ağırdan alıyordum. Bugün netleşti işte. Taşınalım, yerleşeyim biraz, gelirim tekrar![]()
Moralini bozma canım, bir an önce motive olmaya çalış. Yoksa 80’i görürsün, tekrar baştan. Hadi Eylül sonuna 75 için hedef koy, yapabilirsin inanıyorumSelam bu sabah 78.9 gibi birşey gördüm. Şoktan kusuratina bakamadım. Durumum vahim. Gidişat iyi değil
Teşekkür ederim kaptanımEline sağlık Pastelfitim![]()
Tamam canım, Cuma’ya halledersinKuzular selam,
Hafta sonu beybiyle uğraştım menü adım hak getire. Sabah tartıldım 60 idimpastelfit ama kağıda yazıp da foto çekemedim.
Cuma’ya 59.5 hedefliyorum. Hadi inş..
Ooo ne kadar çokYok multivitamin almadım
Troid ilacı
Ağrı kesici
Demir ilacı
Kolajen hapı
Magnezyum hapı
Aspir yağı hapı
A dan z ye vitamin
B 12
Alıyorum, başka bisey almıyorum.
Demiri çıkarıp gerisine devam edeceğim
Merhaba canım, kolay gelsinCanım bu hafta sonu taşınıyoruz. Tarih net belli değil diye ağırdan alıyordum. Bugün netleşti işte. Taşınalım, yerleşeyim biraz, gelirim tekrar![]()
Benim de yaz gelince demir hapım bitti almadım da. Okullar açılınca tekrar tahlil yaptırıp yeniden başlamalıyım. Ben de iştah farketmedi, zaten hep varÖyledir mutlaka, demir ilacını almaya başladığımdan beri iştahımı kontrol edemiyorum. Her akşam diyete başlayıp sabah bozuyorum.
3 hafta sonra düğünümüz başlıyor ve ben aldığım elbiseye giremeyeceğim, biraz da böyle deneyim. Inşallah bu sefer başarabilirim![]()
Masterfit 44. Etap | ||
---|---|---|
CUMA | PAZARTESİ | |
![]() | 80,5 | 78,4 |
![]() | 56,5 | 56,4 |
![]() | 85,2 | 85,9 |
@B O Z A | 71 | 71 |
![]() | 59,7 | 60 |
![]() | 72,2 | 72,7 |
![]() | 79,3 | 80 |
![]() | 89,2 | 89,2 |
İyiyim tatlımmm benim özledim siziSelam mommyy iyidir sen nasılsın![]()
Hafta sonunu iyi atlatmisiz bence cumaya doğru beslenme adımlarla güzel eksiler gelir44. Etap Masterfit
Pazartesi tartıları bu şekilde, Cuma’ya çok var. Spor, su, sağlıklı beslenme ile güzel sonuçlar alacağız
Masterfit 44. Etap CUMA PAZARTESİ Fitt_anne
80,5 78,4 pastelfit
56,5 56,4 L u c i a
85,2 85,9 @B O Z A 71 71 succulentaski
59,7 60 DeryaOnDiet
72,2 72,7 gezegenfeza
79,3 80 sara_28
89,2 89,2
Cumaya ucundan da olsa 55 görursun sen
Hani bana takilacadin senSelam bu sabah 78.9 gibi birşey gördüm. Şoktan kusuratina bakamadım. Durumum vahim. Gidişat iyi değil
Perşembe cuma misafir aldım. Sonra onlar yemedi kalanları ben yedimHani bana takilacadin sen![]()
Ben de bugun tek öğün ile kalayım diyorum 5 kilo almışımPerşembe cuma misafir aldım. Sonra onlar yemedi kalanları ben yedimbugünde biraz saçma oldu ama akşam birşey yemeyerek baslicam
Yok kuzum bu aralar komsularla kosuyoruz duzenli ondan cok sIk gidemedim ne yazik ki havuza. Hayatimda ilk defa kosuyorum, spor yillardir yaparim ama kosu ilk defa. Komsumun biri spor akedemisinden mezun iyi oluyir onunla kosmakMerhaba canım
Demirle beraber multivit de alıyor muydun
Hayırdır niye negatif hissediyorsn
Kıız ne güzel işteeyaz kış git
Ben kiloluyum ama yüzüyorum sen de havanı atarsın herkes zayıf olcak değil ya yüzen![]()
Insallah canimGüzel gidiyorsun, Cuma’yı merak ediyorum
Ayağına sağlık canım
Offf piknik mi
Tamam canım. Bügüne 80 kg yazıyorum
Teşekkür ederim canım
Adet etkisidir Cuma’ya geçer![]()
Aynen canim44. Etap Masterfit
Pazartesi tartıları bu şekilde, Cuma’ya çok var. Spor, su, sağlıklı beslenme ile güzel sonuçlar alacağız
Masterfit 44. Etap CUMA PAZARTESİ Fitt_anne
80,5 78,4 pastelfit
56,5 56,4 L u c i a
85,2 85,9 @B O Z A 71 71 succulentaski
59,7 60 DeryaOnDiet
72,2 72,7 gezegenfeza
79,3 80 sara_28
89,2 89,2