- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel kızzz
ayyy bu resimdeki gibi mutlu çiftler olur muyuz gelir mi güzel beyler![]()
Allah şifa versin canımSelam kızlar
Dün sırdaşımın kanser olduğunu öğrendim, moralim çok bozuk, dolup duruyorum, boşalamıyorum. Rabbim tüm hastalara şifa, yakınlarına güç, sabır versin.
Kendimce iyi gidiyorum, cuma inşallah iyi bişeyler görürüm
vallahi uğursuzluk mu var bizde musallat mı var bilemiyorum düşünmeye başladım
Guzel oldu canim, sadece kesturdim ama yanda kahkul iyi olduAhaha
Tonunu hatırlıyosan numaraları filan
İnşallah istediğin gibi olur canım
🖒
Insallah canim, ineceksin tabikibende bir an önce 7 li rakamlara inmek istiyorum sonrada 6 lı rakamlara![]()
Cok gecmis olsun canim. Umarim erken tespittir, artik erken tespitte kanseri yenen cok insan oluyir. Rabbim sifa versin arkadasina ve tum hastalaraSelam kızlar
Dün sırdaşımın kanser olduğunu öğrendim, moralim çok bozuk, dolup duruyorum, boşalamıyorum. Rabbim tüm hastalara şifa, yakınlarına güç, sabır versin.
Kendimce iyi gidiyorum, cuma inşallah iyi bişeyler görürüm
Sen istersen yaparsın canımİnşallah canım. Ben de 5lere dönmek istiyorum ama sadece istiyorum bir şey yaptığım yok![]()
Güle güle kullan aşkımGuzel oldu canim, sadece kesturdim ama yanda kahkul iyi oldudegisiklik iyudur
Afiyet olsun cnm çok güzel bir menüMenümü yazayım
Sabah
Bir bardak kefir
6-7 tane çiğ badem
Bir tane ince dilim kaşar peyniri
Öğle
İki tane fit karnıyarık
Sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Üç dört kaşık mercimek çorbası
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Acı turşu biberi
Su 3.5 litre spor 8931 adım
pastelfit
Fitt_anne
succulentaski
Eki Görüntüle 3118745
Afiyet olsun cnmİyi aksamlar kızlar
Kahvaltı
Kıymalı yumurta
1dilim cavdar ekmegi
15,:30 civarlari
2 bucuk kıymalı pişi
Ev yapımı dondurma, 2 meyveli pestil gibi bir sey, elma, nektari, ayran, kıvırcık salata,vb urunler. Hatirladiklarim
Adım sayar da yine sorun oldu ama 6.000 i gecmedim tahminim
pastelfit
Fitt_anne
succulentaski
Tebrik ederim cnm hadi 1 tamamliyalim bunuyarım kilo kadar eksi gördüm canım![]()
Kestirmi nasıl oldu.Yan kakulu kullanırsan ya cok da güzel duruyor bencegorusuruz canim, ben de ise devam edeyim![]()
bugun sacimi kestircem kisa degil ama yan kahkul istiyorum bakalim kullanabilecek miyim