Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk hedefin onu rahatlıkla giymek olsun arkadaşımBende köye gitmeden almıştım beli lastikli lerden. Zaten diğer kumaşlar almış başını gitmiş. Bol paça güzel bir şeydi, amma dün denedim bayağı sıkıyor o bile. Diğer pantolonlarımıda daralttirmistim şimdi onlara giremem muhtemelen
Kesin bunu yazarken tok karna hatta aşırı yemiş oldugunu düşünüyorumDiyete başlamalıyım![]()
Kesin bunu yazarken tok karna hatta aşırı yemiş oldugunu düşünüyorum![]()
Diyete başlamalıyım![]()
Yarın sabah bir tartilayim bakalım son durumlar ne
O motivasyonu bulamıyorum bir türlüBaşla
Tartıl bakalım cnm
Kuzum çok emek verdin sen deO motivasyonu bulamıyorum bir türlü
Bir yerden toplamam lazım ama olmuyor kuzucum okulun açılması bana iyi gelecek inşallahKuzum çok emek verdin sen de
Aç kaldığın günleri düşün
O kadar katı yapma ama bir şekilde korumada da sürdürebileceğin şekilde yol al tatlım![]()
Tamam tatlımBir yerden toplamam lazım ama olmuyor kuzucum okulun açılması bana iyi gelecek inşallah
Afiyet olsun cnmKahvaltı
1 Sandwich
1 hasl yumurta.
2.öğün
Kıymalı patates yemeği
Yeşillik
1 dilim cavdar ekmeği
3.Öğün
Çorba
SPOR
adımlar yaklasik 10.000 dir ama adımsayar sorunlu
10 dak kadar hafif tempo dans
ana öğün dışı
Yarım dilim pasta, 1 kefir, 1-2 yesil çay, 2-3 pestil gibi bir sey, 1 avuc kadar leblebi, ayni sekilde çiğ badem, 1 sade kahve
pastelfit
Fitt_anne
succulentaski
İyi aksamlar kizlar
Yarın basla cnm hiç kaçamak yapmazsan 1 ayda alınan 1 hafta da veriliyorEvet bir miktar kaçırmış olabilirim :))
Rabbim şifa versin arkadaşımAkciğer kanseri malesef![]()
Selam kızlar
Dün sırdaşımın kanser olduğunu öğrendim, moralim çok bozuk, dolup duruyorum, boşalamıyorum. Rabbim tüm hastalara şifa, yakınlarına güç, sabır versin.
Kendimce iyi gidiyorum, cuma inşallah iyi bişeyler görürüm
Ah keşke...Yarın basla cnm hiç kaçamak yapmazsan 1 ayda alınan 1 hafta da veriliyor![]()