Hoşgeldin fitkaptanımSlm kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin fitkaptanımSlm kızlar![]()
Çok geçmiş olsun canım.Selam kızlar
Dün sırdaşımın kanser olduğunu öğrendim, moralim çok bozuk, dolup duruyorum, boşalamıyorum. Rabbim tüm hastalara şifa, yakınlarına güç, sabır versin.
Kendimce iyi gidiyorum, cuma inşallah iyi bişeyler görürüm
Kızlar artık harbiden geleceğim korkunç kiloya geldimHoşgeldin fitkaptanım![]()
Sağol canım aminAllah şifa versin abla![]()
24 yaşında, çok konuştuk,gelin adayı bulduk. Bizimkinin pasifliği yüzünden ilerleyemiyoruz, kızlar bekliyor, bir adım atsa arkası gelecek, adım atmıyor benimki.Büyük oğlun kaç yaşında ablacım
Yani bir konuş evli miyim yalnız mıyım vs öğrenirsin kısa zamanda,bir konu bulmaları lazım önden![]()
Amin canım, tüm hastalara şifa versin RabbimÇok üzüldüm canım, inşallah şifa bulur arkadaşın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hiç iyi bişey değilmişkız tutturdu suşi bilmem ne. Çok kore dizisi izliyo. Neyse Dün onu yine kulak doktoruna götürmüştük(bu sefer kulakları açıldı, duyuyo artık
) Gitmişken girdik; suşi, nudıl, çin mantısı, karides salatası ortaya söyledik. 4 kişi o küçük küçük şeyleri zor bitirdik. Kurufasulyenin gözünü seveyim
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım
Hayırlı olsun canım
Merhaba kaptanım![]()
Amin canımRabbim şifa versin arkadaşım
Amin kuzumAllh şifa versin![]()
Allh şifa versin![]()
Amin saracığım, akciğer kanseriGeçmiş olsun canım inşallah atlatır Allah yardımcısı olsun ne kanseri acaba
Masterfit 44. Etap | 19Ağus. | 26Ağus. |
---|---|---|
CUMA | CUMA | |
![]() | 80,5 | 77,1 |
![]() | 56,5 | 57,1 |
![]() | 85,2 | |
@B O Z A | 71 | 70,8 |
![]() | 59,7 | 59,6 |
![]() | 72,2 | 72,8 |
![]() | 79,3 | |
![]() | 89,2 | 89,5 |
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.![]()
Gel hayatım yaaa, valla gidince kilo alınıyo, ben o yüzden kör topal kaptanlık yapıyorumKızlar artık harbiden geleceğim korkunç kiloya geldim![]()
Ayyy yedik kurtulduk, çocuklar merak etti diye gittik zaten. Allahtan sevmedilerAmin canım, tüm hastalara şifa versin Rabbim
Benim torunlarda suşi sever, arada annesi götürür çin lokantasına, bana da teklif ettiler, gitmedim, gitmem de![]()
24 yaşında, çok konuştuk,gelin adayı bulduk. Bizimkinin pasifliği yüzünden ilerleyemiyoruz, kızlar bekliyor, bir adım atsa arkası gelecek, adım atmıyor benimki.
O kadar efendi çocuk ki, işi de var, nerdeyse aileler getirip eliyle verecek kızlarını
Ay bi de evli çocuğun mu varAmin canım, tüm hastalara şifa versin Rabbim
Benim torunlarda suşi sever, arada annesi götürür çin lokantasına, bana da teklif ettiler, gitmedim, gitmem de![]()
Allah yardımcısı olsunAmin saracığım, akciğer kanseri
Carşamba bize çağırdım, geldiler, dünde biz gittik, yüzüne bakamıyorum, ne diyeceğimi bilmiyorum, çok zormuş ya
Korkunç kilonu yerim seninKızlar artık harbiden geleceğim korkunç kiloya geldim![]()
Zor canım zor, moral verip destek olmaktan başka elden birşey gelmiyorAmin saracığım, akciğer kanseri
Carşamba bize çağırdım, geldiler, dünde biz gittik, yüzüne bakamıyorum, ne diyeceğimi bilmiyorum, çok zormuş ya
Anca bulur diyordukDaha küçükmüşdaha dlgunlaşınca evlenecek belki ve daha iyi tanıyacak kızları
Sen acele etme
Ay bi de evli çocuğun mu varAllah bağışlasın
Allah yardımcısı olsun
Moral çok önemli ablacım
Sigara içiyor muydu
Çocukları, biz, kardeşi, yeğenleri etrafında pervane oluyor, daha önce hasta baktığı için sürecin nasıl ilerleyeceğini biliyor, bazen bişey bilmemek sanki daha hayırlıZor canım zor, moral verip destek olmaktan başka elden birşey gelmiyor![]()