Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım geçen yıl geldik buraya. Eşim Antalya' yi çok seviyor. Ben de Temmuz, Ağustos dışında seviyorum aslında. Daha önce de bir yedi yıl bir geçmişimiz var burada. Eşim şimdilik çalışmıyor. Bir dershaneden teklif geldi bakalım anlaşabilirlerse haftada sekiz on saat çalışırım diyor. Akşamları biraz serinledi yine de sen bakma bana yeni gelin gibi hem ağlar hem kalırım burada. 😍💋
Yeni gelin 😂 ay alemsin
Biz de ısınamıorz buralarda 🙂

Tatlım geçen yıl geldik buraya. Eşim Antalya' yi çok seviyor. Ben de Temmuz, Ağustos dışında seviyorum aslında. Daha önce de bir yedi yıl bir geçmişimiz var burada. Eşim şimdilik çalışmıyor. Bir dershaneden teklif geldi bakalım anlaşabilirlerse haftada sekiz on saat çalışırım diyor. Akşamları biraz serinledi yine de sen bakma bana yeni gelin gibi hem ağlar hem kalırım burada. 😍💋
Ben 25 yıldır her yaz oradayım 🙈🙈 ve sıcağı hariç gerçekten çok güzel bir şehir. Orada yaşamayı tercih ederdim yalan yok.. Biricikim sen çok şanslısın

Ertelet tabi ki toparla kendini biraz. Ağrıların geçmezse dexday diye bir ağrı kesici var. Doktoruna yazdirabilirsin anında kesiyor ağrıyı. Çok geçmiş olsun kuzum. :dua:
Abla adam tövbe yarabbim mezbaha gibi, önce 10 kişiye iğne vurdu. Sonra da takir takir dişleri çekti. Hiç bir şey konuşulmadı. İlaç bile soramadım en son 1 saat kadar önce dayanamadım doloreks aldım. İnşallah geçer ağrım ya

6 Eylül Salı
Tutku44 Tutku44
Kahvaltı 12.30
1 omlet 2 zeytin
Az peynir
2 kaşık lor ile salata
2 d ekmek
1 tk tahin pekmez

Akşam 18.00
1 kase kuru fasülye
Çoban salata
2 d ekmek

Su 2,5 lt

Adım 3.240

Eklentiler

• B5DEB07F-53C8-4985-9D9A-C083346083B6.webp
    B5DEB07F-53C8-4985-9D9A-C083346083B6.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 25
HANIMLAR MERHABA 🥰
BU CUMA MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER CUMA GÜNÜ 13.00’E KADAR TARTILARINI BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİRSİN LÜTFEN.
:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Not: Herkes görsün ve hatırlasın diye günde birkaç kez paylaşacağım🥰

Yok Aşkitom turp gibiyim rahat ol😂

Gerçekten şaşkınım inşallah toparlarsın. Benim de yaza girmeden beklemediğim bir çekimim oldu çok zorlandım😔
Yerine dış yaptirmayi falan düşünemiyorum zaten şuan canımın derdine dustum yeterli iyileşsin yara hemen hiç bir şey yemem 3 5 gün napayım 😥

HANIMLAR MERHABA 🥰
BU CUMA MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER CUMA GÜNÜ 13.00’E KADAR TARTILARINI BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİRSİN LÜTFEN.
:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Not: Herkes görsün ve hatırlasın diye günde birkaç kez paylaşacağım🥰
Ben de 2 gün iyi gidersem katılabilirim ;)

Ben 25 yıldır her yaz oradayım 🙈🙈 ve sıcağı hariç gerçekten çok güzel bir şehir. Orada yaşamayı tercih ederdim yalan yok.. Biricikim sen çok şanslısın
Ben şanssız mıyım :63:

Amine Busra Amine Busra canım geçmiş olsun 😔
O kan tadı bayağı süre gitmiyo canım pıhtı oturacak dağılacak vs uzun sürüyor canım 20liklerde abse var mı?
Ağrım yok şuan apse var mı bilmiyorum. O sag üstte çekilecek olan 20lik. Bunlar sağ altta son dişleri, 20lik eskiden cektirmistim. Ben bir tane bir tane çekecek saniyodum, böyle ağır geçeceğini düşünmedim şoklardayim. Yarında kızım okula tek başına gidecek ilk kez nasıl olcak bakalım inşallah kanama bari durur, rezil olmam oralarda

Ağrım yok şuan apse var mı bilmiyorum. O sag üstte çekilecek olan 20lik. Bunlar sağ altta son dişleri, 20lik eskiden cektirmistim. Ben bir tane bir tane çekecek saniyodum, böyle ağır geçeceğini düşünmedim şoklardayim. Yarında kızım okula tek başına gidecek ilk kez nasıl olcak bakalım inşallah kanama bari durur, rezil olmam oralarda
Tamam canım 😔 Allah kolaylık versin
Başarılar evlatlara okul hayatlarında 😘

Keşke sen yaşlarda olaydım da çekilecek iki yirmilik dişim olaydi:KK5:gececek tatlım hepsini unutacaksın.

Back
X