Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

😘 olsun ya bir gün görüşebiliriz inşallah

Yaparsın kuzum be neler başarmadık 😍
Şu an neyi çok yiyorsan azaltıp ne azsa arttırabilirsin
Günlük beslenmen nasıl 🙂

Cnm köprü de yapılıyor ama 2 diş yan yanaysa bilmiyorum

😍 sağol cnm
Köprü yapılınca yanlardaki sağlam dişler de kaplanıyor, yaptırmayı tercih etmem😔
bugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir hafta 💚☘️💚☘️💚☘️
Ne güzel etkinlik😍
Akıllı saatimin aklını seveyim. Ayakta çok durdun biraz mola ver diyor :süslü:
pastelfit pastelfit kaptan nörüyor ki :işsiz:pilates yapıyordur giciks:63:bugun yemek jubilemi yapayım cuma kervana yetişeyim. Kordiş de gelmedi :KK14:
Yok Aşkitom, dışarda işler cardı. Okula gittik. Dişçiye gittik, gözlükçüye gitttik. Akşam 8’de geldik. Yorulmuşum🫠Ama çok yedim dün, atak geçirdim resmen😭

HANIMLAR MERHABA 🥰
BU CUMA MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER CUMA GÜNÜ 13.00’E KADAR TARTILARINI BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİRSİN LÜTFEN.
:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Not: Herkes görsün ve hatırlasın diye günde birkaç kez paylaşacağım🥰

Köprü yapılınca yanlardaki sağlam dişler de kaplanıyor, yaptırmayı tercih etmem😔

Ne güzel etkinlik😍

Yok Aşkitom, dışarda işler cardı. Okula gittik. Dişçiye gittik, gözlükçüye gitttik. Akşam 8’de geldik. Yorulmuşum🫠Ama çok yedim dün, atak geçirdim resmen😭
Geçmiş olsun bitanem. Göz ve diş sorunu halloldu mu🥺 dışarıda olunca sağlıklı beslenmek zor. Bugün telafi edersin. Dün ben de masada bayağı abarttım. Nasılsa diyete başlayacağım düşüncesi kıtlık olacak gibi hissettiriyor. Ne kadar yediğimi hatırlamıyorum. :KK14:

Geçmiş olsun bitanem. Göz ve diş sorunu halloldu mu🥺 dışarıda olunca sağlıklı beslenmek zor. Bugün telafi edersin. Dün ben de masada bayağı abarttım. Nasılsa diyete başlayacağım düşüncesi kıtlık olacak gibi hissettiriyor. Ne kadar yediğimi hatırlamıyorum. :KK14:
Ayy ben ne kadar yediğimi hatırlıyorum 😭😭😭sinir geldi artık. Ders çalışıyoruz stres yaptım. Pazartesi ing mat Türkçe seviye belirleme sınavı var. Şu an matematik problem çözüyoruz🫠ingilizce çalışmamız lazım. Türkçe Allah’a havale🙈

Ayy ben ne kadar yediğimi hatırlıyorum 😭😭😭sinir geldi artık. Ders çalışıyoruz stres yaptım. Pazartesi ing mat Türkçe seviye belirleme sınavı var. Şu an matematik problem çözüyoruz🫠ingilizce çalışmamız lazım. Türkçe Allah’a havale🙈
Bu birikimlerle YKS ' ye kesinlikle girmelisin. Heba etme tamam mı :KK20:

Back
X