Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapıyordum ya gofrete nikahı basıyordum![]()
Afiyet olsunnnİzmire gitmiştim yedim simitleri boyozları![]()
TamamHANIMLAR MERHABA
BU CUMA MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER CUMA GÜNÜ 13.00’E KADAR TARTILARINI BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİRSİN LÜTFEN.
Not: Herkes görsün ve hatırlasın diye günde birkaç kez paylaşacağım![]()
Tam afiyet oldu banadaibide kalabalık olunca nasıl yendi nasıl mideye indi anlamadım bileAfiyet olsunnn
Tamam![]()
Selam canim hosgeldinPissst selam çıtırlar ne habersiniz
Tamamdır kaptancim teşekkür ediyorum
Hoş geldin tatlımPissst selam çıtırlar ne habersiniz
İyiyim hamdolsun. Çok sevindim özlemiştimİyiyim bebeğim sen nasılsınbiraz koşuşturmacalı bir ay yaşadım misafirlerim vs vardı dün gittiler bugün büyük bir temizliğe giriştim işleri halledeyim buralarda olacağım inşallah
Hoşbuldum tatlım benim![]()
Bende seni çooooook özledim tatlı fesangımmm canımmmmBen de özlemişim seni![]()
Askimpozitifim bebiş doğmuş sanırsam hamilelik günlüğünü kaldırmışsin.Tamamdır kaptancim teşekkür ediyorum![]()
Iyi geceler canimİyi geceler. Yarın bol eksili bildirimler![]()
Ayy yok yeter gariBu birikimlerle YKS ' ye kesinlikle girmelisin. Heba etme tamam mı![]()
Doğdu abla 1 aylık olduk bile çok şükürAskimpozitifim bebiş doğmuş sanırsam hamilelik günlüğünü kaldırmışsin.![]()
Bir aksilik olmazsa yarın ben katilicam inşallahHANIMLAR MERHABA
YARIN MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER YARIN 13.00’E KADAR TARTILARINI BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİRSİN LÜTFEN.
![]()
Sağlıkla büyüsün. Hayırlı olsun bitanemDoğdu abla 1 aylık olduk bile çok şükür