Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

:KK200: :KK200: :KK200:
Geçen cuma günü 88.4 kğ
Bugün : 88.5 kğ
Fark : + 100 gr

pastelfit pastelfit @Tutku44

Eki Görüntüle 3127023
100 gram fazla değil saracım :KK200:
Günaydın tatlışımmmm :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Güanydınlar canısı :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Bugün itibari ile sağlıklı yaşam moduna girmem lazım 😉😅😅😅😅
Çok yedim içtim olmaz böyle 🙈🙈🙈🙈
Arada kaçırıyoruz zaten oda olacak yani
Allahımmm, sonunda kavuştum 🥰 Günaydın herkeseee 🥳
Günaydınlar hoş geldinn :KK200:

Verirsin çıtırım azimlisin başarırsın :KK5::KK5:
Tatilden döndükten sonra ani bir kararla kızımın okulunu değiştirdik. Kaydıdır, malzemelerdir, kitaplardır derken oyalandık baya. Okullar söylenen tarihte açılmadı, mesai arkadaşlarım bana güvenip izne çıktıklarından izin de alamadım😒 günlerdir kızçemle gelip gidiyorum işe. Bahanelerimi sıraladım oh🥰
Hayırlı uğurluolsun okul dönemide.

1662705819632.webp

En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

Çok teşekkür ederim canim. :KK60: Güzel bir yaz dönemi geçirdim , fazla kızmıyorum kendime. Biraz diyet biraz spor verebilirim inşallah.
Rica ederim çıtırım,yaz mevsimini güzel geçirmene sevindim birde emeklilikte oldu keyfini çıkardın ne güzel,verirsin ekürim hiç merak etme :KK200::KK74:

fazla değil ama dün daha azdı tartı bir gün azıcık fazla yesem hemen ödem olarak dönüyor buda can sıkıyor canım
Yemek yeme kontrolünü sağlanman lazım,sınır koy kendine bu kadar yeter diyip bırakman lazım,veririsin saracım merak etme
Günaydın canım 🥰🥰

Başlangıcın hayırlı olsun tatlışım 😍😍😍

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE :KK200:
Kimblir ben kaç oldum 2 haftadır tartılmadım🤣🤣🤣şimdi göreceğim yememin içmemin sonucunu 🤣🤣🤣
Çok mu yedi yoksa hadi itiraf etttt güzxellik :KK200:
Kesinlikle katılıyorum. Her zaman aklımda burası, defalarca telefonu elime aldım ama bir selam verip yeniden kaybolmak istemedim. İşimi gücümü bitirip daimi dönüş yaptım🥰
Özlüyorum uzak kaldıkmı ne kadar alıştık demi siteye.:KK200:

Başlangıç kilom 69,80 izninizle tekrar başlamak istiyorum kızlar 😘😘😘
pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- 🥰
Hadi bakalım başarılar diliyorum sanada,en kısa zamanada vermen dileğimle :KK200:

Yemek yeme kontrolünü sağlanman lazım,sınır koy kendine bu kadar yeter diyip bırakman lazım,veririsin saracım merak etme

En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE :KK200:

Çok mu yedi yoksa hadi itiraf etttt güzxellik :KK200:

Özlüyorum uzak kaldıkmı ne kadar alıştık demi siteye.:KK200:

Hadi bakalım başarılar diliyorum sanada,en kısa zamanada vermen dileğimle :KK200:
1 kg 600 gr yemişim 😅😅😅😅
Amin tatlışımmm inşallah 🥰🥰🥰

Back
X