Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi yolculuklar canım 😍
Teşekkür ederim canim♥️
İyi yolculukalr kuzum
Teşekkür ederim ablacim ♥️
eline emeğine sağlık :KK200:

iyi yolculuklar kaptanım :KK200:
Teşekkür ederim canim ♥️
Ben kaçtım hanımlar 1 hafta kadar yokum pazartesi tatil başlayacak cumartesi akşam döneceğim kendinize iyi bakın öpüldünüzzz :KK200::KK200:
Iyi yolculuklar ablacim iyi tatiller♥️♥️
Kolay gelsin canım ❤️ sağ salim dön inşallah.
Teşekkür ederim Elhoşumm ♥️♥️

Detoks sebilim :super: eve bir çöp almayacagim diyorum görünce dayanamadım. :KK68:
Gitsin ödemler :eğlence: IMG_20220909_171134.webp

Kuzum ben de dr um ya 😉 ne diyeceğini biliyoruz az çok 😉 artı kilo vermen tabi ki
Haşemayla almıyorlar mı 🙂 denize de giriyor hanımlar çünkü erkekler oluyor
Şifa olsun 😘
Biliyorum kuzum, unutmam hatta en sevdiğim doktorlardan birisin ❤.
Bir dönem dizlerimde hafif iltihaplanma vardı, şimdiki ağrı biraz daha farklı, muhtemelen iltihap deyil. Önce bir röntgen çekilsin de bakayım diye dedim 😊. Arkadaşım Tr den doğal toz kolajen getirmiş, 5 gündür onu da içiyorum.

Yüzme konusunu şöyle anlatıydım.
Bırak haşemayı taytla bile havuza girmeye müsade etmiyorlar. Illa bikini yada mayo olacak. Etseler de ben yinede karışık yere giremem yani ben kapalı olsam da erkekleri o şekilde görmeye tahammül edemiyorum 😏

Biliyorum kuzum, unutmam hatta en sevdiğim doktorlardan birisin ❤.
Bir dönem dizlerimde hafif iltihaplanma vardı, şimdiki ağrı biraz daha farklı, muhtemelen iltihap deyil. Önce bir röntgen çekilsin de bakayım diye dedim 😊. Arkadaşım Tr den doğal toz kolajen getirmiş, 5 gündür onu da içiyorum.

Yüzme konusunu şöyle anlatıydım.
Bırak haşemayı taytla bile havuza girmeye müsade etmiyorlar. Illa bikini yada mayo olacak. Etseler de ben yinede karışık yere giremem yani ben kapalı olsam da erkekleri o şekilde görmeye tahammül edemiyorum 😏

Ayy teşekkür ederim 😍
Tamam cnm 😘
Valla mı ya 😕
Havuz var mı peki cnm oğulların götürür müydü haftasonları?
Yeniden hoşgeldin bi de 😍

sağol canım benim vefalı dostum arkadaşım sen nasılsın geçmiş olsun dizlerin ağrıyormuş hep söylüyorum kendini çok yoruyorsun tatlım
Valla öyle canım yaa, sabahtan bir ilk yaptım, biraz krema vardı, tarihi geçmek üzere olan. Onlarla tereyağı yaptım, 2 gündür kızılcık şurubu yapıyorum, şimdi de 1 büyük, bir orta boy tencereyle kızılcık reçeli yapıyorum.
Sabah 10 da kalktım, kahvaltı bile yapamadım, ilk öğünü oğlanlar işten gelince 2 buçukta birlikte yedik.
Yaş gidiyor, bazı sıkıntılar olacak elbet. Rabbimin verdiğine hamdolsun.

Back
X