- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
2 paket garanti şekerimmmmGüzel annem bu hafta bana kaç paket yağ vereceksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 paket garanti şekerimmmmGüzel annem bu hafta bana kaç paket yağ vereceksin![]()
ben de iyiyim kuşumİyiyim çok şükür cheesecakeim sen nasılsın
amin canım benim
İnşallah kaptanımKaptanım sözcüğünü duymak gerçekten gurur verici kızlarcımteşekkürler herkese
İnşallah ara veren arkadaşlarımız da döner yakında daha da kalabalık olalım![]()
Yeniden masterfit hayırlı olsun47. Etap Masterfit
Hoşgeldiniz hanımlaruzun aradan sonra gerçek masterfit başlıyor.
Kırmızı kaptanımızHedef60kgolmak
Mavi kaptanımızElhan
İki takıma da başarılar diliyor, bol eksileriniz olsun diyorum.
Lütfen bugün yani Cuma’dan itibaren menülerinizi beni ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Cumartesi’den Çarşamba’ya 5 gün 8.000 adımınızıTutku44 ve kaptanınızı etiketleyerek bildiriniz.
Masterfit 47. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak
@Aijoo sara_28
@DombiliKus Tutku44
@icecreamm Mavi Takım Elhan
pastelfit
aypare ackerman
erenmothers
@askrhpozitif @karamelllim
Ellerine sağlık canım güle güle yiyinValla öyle canım yaa, sabahtan bir ilk yaptım, biraz krema vardı, tarihi geçmek üzere olan. Onlarla tereyağı yaptım, 2 gündür kızılcık şurubu yapıyorum, şimdi de 1 büyük, bir orta boy tencereyle kızılcık reçeli yapıyorum.
Sabah 10 da kalktım, kahvaltı bile yapamadım, ilk öğünü oğlanlar işten gelince 2 buçukta birlikte yedik.
Yaş gidiyor, bazı sıkıntılar olacak elbet. Rabbimin verdiğine hamdolsun.
Afiyet olsunben de iyiyim kuşumkahve içiyorum
Afiyet olsun09.09.2022 menüm
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Kaşar peyniri
Yeşil zeytin
Şekersiz çay
Ara
İki küçük elma
Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran
Ara
Bir tane dondurma
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu pirinçli ıspanak
Bir dilim ekmek
Su 3 litre spor yok
pastelfit
Hedef60kgolmak
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Teşekkürler canımmmmAfiyet olsun canım![]()
Geçmiş olsun kuzum iyi gecelerBaşım çok ağrıyor kızlar bugün çok yorucu ve ağrılı bir gündü uyuyayım ben herkese iyi geceler