Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa çok güzelsiniz 😍😍😍😍😍😍 nice nice senelerimiz olsun inşallah ☺️☺️
😍inşallah canımmmm birlikte

Kızlar günaydın. Dün hiç gelemedim😔 sabah temizliğe başlamışken, öğlene doğru şehir dışından misafirler geleceğini öğrendim. O temizliği nasıl yaptım, hazırlığı nasıl bitirdim bilmiyorum. Şimdi de kahvaltı hazırlıyorum, fırsat bulmuşken bildirimlerimi yapayım.

11 eylül pazar menüler
12.30
2 kk peynir,
1 yumurta,
Domates, salatalık, yeşillik,
6 zeytin,
2 parça ev yapımı pide.

Akşam 17.30
1 kase çorba,
Biraz salata, biraz havuç tarator,
Biraz kavurma,
4 yk pilav,
Ayran.

Saat 20.00 gibi
1 avuç çiğ kuruyemiş.

Su:3 lt

Adım;
Eki Görüntüle 3128608
9.014 adım. pastelfit pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Afiyet olsun ayağına sağlık canım 😘
Üzülme sabit de süper 😘

Yaz tatilini bitirdik şimdi daha duzenli diyet spor yapariz tıkır tıkır gider kilolarda canım💃💃
Keyif olarak iyiyim lakin grip yada koranayim öksürük tiksirik var .Diyeti sorarsan 2 haftadır feci yedim midem yalvarıyor su neolur diyete başla artık diye 😁
Nasıl bı araya geldiniz Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ile neresi orası kaptancığım kizilaymi
Geçmiş olsun canım
Bahçelievler 😘
Bi dahakine daha kalabalık olalım 😀

Güüünaydııın mutlu aktif huzurlu ama eğlenceli haftalar diliyoruuum :KK68: :KK200:
2022-2023 eğitim öğretim yılımız kutlu mutlu olsun 💟
Bütün öğretmen eğitmen öğrenci kursiyer arkadaşlarıma , sınavlara hazırlananlara tüm eğitim alanlara ve evde kendini eğitenlerimize 🤩
En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Ne pozitif bir günaydın 💕💕💕

Screenshot_2022-09-12-09-35-35-477_com.opera.browser.jpg
Menümü yanlış sayfaya gondermişim. Alıntı yapılamadığı için kesip buraya yükledim affola 🙈
Tutku44 Tutku44 pastelfit pastelfit

Son düzenleme:
Güüünaydııın mutlu aktif huzurlu ama eğlenceli haftalar diliyoruuum :KK68: :KK200:
2022-2023 eğitim öğretim yılımız kutlu mutlu olsun 💟
Bütün öğretmen eğitmen öğrenci kursiyer arkadaşlarıma , sınavlara hazırlananlara tüm eğitim alanlara ve evde kendini eğitenlerimize 🤩
En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Günaydın tatlimmmm emekli öğretmenler nirde :KK60:

Back
X