- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Tmmdır cnm tşklerİyi geceler kaptan,afiyet olsun
Evet canım
Cuma günü bir küçük kağıda tarih,kullanıcı adımızı da yazıyoruz tartı resmi çekerken :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmmdır cnm tşklerİyi geceler kaptan,afiyet olsun
Evet canım
Cuma günü bir küçük kağıda tarih,kullanıcı adımızı da yazıyoruz tartı resmi çekerken :)
Hatırladım kuzumOyyy mınıklarr![]()
Sansebastiancheesecake cnm
Yine onu yapıcam galiba,vakti geliyor![]()
Geçmiş olsun Saracim.Başım çok ağrıyor kızlar migrenle başım dertte neyse uyuyacam herkese iyi geceler
Afiyet olsun canım
Haftada yarım, bir kilo yavaş olmaz. Menülerine karbonhidrat ekleme yeter bence kuzum. Sebze, bir porsiyon meyve mutlaka ekle.Elhoşum yaa acaba dişimi sıkıp hızlı mı versem kaloriyi azaltıp?
Haftada 0.5-1 kg çok mu yavaş,sıkar mı beni?
Ne hissediyorsun tatlışım söyle
Canım ya niye öyle oldu
Ben de tançın zencefil zerdeçal karabiberli çay içiyorum tokluk verdi![]()
Teşekkür ederim, tamam kaptanımAfiyet olsun canımBu menüye bir kase çorba çok yakışırdı. Bugün eklemeni ümit ediyorum.
GüüünaydınGünaydın![]()
Aç kalarak kendine işkence etmenin ne gereği var? Güzel renkli bir salata içine tavuk veya balık ekle afiyetle ye.Kızlar bana Bi şey diyin açlıktan ruhumu teslim edicem az kaldi![]()
Günaydın canımTeşekkür ederim, tamam kaptanım
Güüünaydın![]()
Mecburen meeecburenGünaydın canımseni bu saatlerde uyanık bulmak ne güzel.
![]()
Buraya mesai harcarsan kendini kontrol altında tutarsın tatlım. Mahcubiyeti bir kenara at çünkü senden farklı degiliz. Gel düzenli bir şekilde menü paylaş, spor yap. Bir iki sopa yersin sonra kendine gelirsin.kilo aliyorummmm duramıyorummm
sizlere karşı çok mahçup hissediyorum
![]()
Enerjin bol olsun. Gitmeden Hindistan cevizli bir Türk kahvesi içersen yağ yakimin çok kolay olur.Mecburen meeecburenHerkesi gönderip pilatese gideceğim, hazır bekliyorum
![]()
Hindistan cevizi yağı mı Aşkitom, yağı yok bende alayımEnerjin bol olsun. Gitmeden Hindistan cevizli bir Türk kahvesi içersen yağ yakimin çok kolay olur.![]()
Elinin altında olsun mucize bir yağ.Hindistan cevizi yağı mı Aşkitom, yağı yok bende alayım
Gecmis olsun canimBaşım çok ağrıyor kızlar migrenle başım dertte neyse uyuyacam herkese iyi geceler
Hoşgeldin canim bir yerden basla bence okullarda acildikilo aliyorummmm duramıyorummm
sizlere karşı çok mahçup hissediyorum
![]()
Günaydın güzel insanlar
Hatırladım kuzum![]()
Günaydın hanımlar![]()
Günaydın![]()
Günaydın kızlarGünaydın kızlar![]()
![]()