- 31 Temmuz 2020
- 20.380
- 60.247
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım onun güvenilir olanı markadı filan nedir Aşkitom kaptanım bitanemElinin altında olsun mucize bir yağ.
Selam fesangimSelamlar kızlarcım![]()
Günaydın canim afiyet olsunGünaydın
12 Eylül menüsü
Sabah 7.30
Bir dilim krem peynirli ekmek
9.00
Filtre kahve
Tavada 2 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir, domates salata
Ara türk kahvesi çikolata
Bitki çayı
Dondurma
Akşam yemeği
1 kepçe tarhana çorbası
6 küçük tavuk köftesi
Salata
Yoğurt
Adımlar 3935
Yatmadan tarçınlı süt
@Tutku44Hedef60kgolmak
Günaydın kaptanimGünaydın fıstıklar![]()
Günaydın canimGünaydın![]()
Aa yagmur mu var orda pastelfitimBurayı sel götürüyo yine
Hayatım onun güvenilir olanı markadı filan nedir Aşkitom kaptanım bitanem![]()
Evde bakılacak bir çocuk daha oluyor, fazlası var eksiği yok.ya abla sormabebek konusunda yardımcı oluoduda ama genel anlamda cidden uzakta kalsn ya
son senesi die çok mutsuzum hahaha
bence sen içimi okuosun![]()
ablaaaaaaaaaaaaaEvde bakılacak bir çocuk daha oluyor, fazlası var eksiği yok.sür kremini keyfine bak şekerim.
![]()
Amin insallah canim Günaydıngünaydın kızlar hepimizin güzel ve iyi insanlarla karşılaştığımız bir gün olsun
Aslında işkence değil aralıklı oruç yapıyorum. Saatleri var ya ona göre hareket ediyorum ama yine de acikiyorumAç kalarak kendine işkence etmenin ne gereği var? Güzel renkli bir salata içine tavuk veya balık ekle afiyetle ye.
Günaydın canimGünaydın hepinize kizlar
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Sonradan ekledim kaptanım ama hala arttiramadimAfiyet olsun
Adım da var mı kuzum
Bende içiyorum şimdi hiç yağlı kahvemiBurayı sel götürüyo yine
Hayatım onun güvenilir olanı markadı filan nedir Aşkitom kaptanım bitanem![]()
Yediklerin yeterli gelmiyor mu acaba, ama yeni basladiysan öyle oluyor zaten. Kaç gece ağlama noktasına geldiğimi bilirim açlıktanAslında işkence değil aralıklı oruç yapıyorum. Saatleri var ya ona göre hareket ediyorum ama yine de acikiyorum
Abiye yağmur demek küçümsemek olurGünaydın kaptanim
Günaydın canim
Aa yagmur mu var orda pastelfitim
Tamam ben de bakayım teşekkür ederim kaptanımEki Görüntüle 3129335
Ben bunu kullanıyorum. Organik diye geçiyor adı. H...bur.... almıştım.
Ona da bakayım teşekkür ederim canımBende içiyorum şimdi hiç yağlı kahvemisonra kızı almaya gidicem yağ yaktirsin
benimki Arif oğlu marka
Kuzum saatleri ayarlarsan bişeyciğin kalmazSabah erken bıraktım yemeyi şimdi de acıktım ondan oldu
Ben de özledim canım![]()
Tamam canımSonradan ekledim kaptanım ama hala arttiramadimzamanla yarisiyorum resmen ama hala işlerime yetişemiyorum. Birde yarın akşam misafir gelcek
![]()
Aslında kriz anında sizden destek almak için yazmıştım ve yazınca rahatladım geçti. Hala ağzıma bir şey atmadım. 24 saat dayabilirsem açlık yapicam olmazsa 22 saat falan olacakYediklerin yeterli gelmiyor mu acaba, ama yeni basladiysan öyle oluyor zaten. Kaç gece ağlama noktasına geldiğimi bilirim açlıktan
Evet canım dayanıyorum hala yemedim bir şey:)Kuzum saatleri ayarlarsan bişeyciğin kalmaz
Tamam canım
Bu 2 gün yapabilirsen yine kendin için
6000 hedefleyebilirsin en azından tempolu canım![]()