- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Ayyulduz hoşgeldin
North River @Cordelia @60kiloyum hadi sizde gelin artık beklemenin hiçbirimize faydası yok
![]()
Bu yazda sisko sisko gezip geldim tukkana siz nasilsiniz ?
Aklına mı geldikmerhaba canlar nasilsiniz
Kahve yaparken aklima geldiniz , tatil bitti yedik ictik cok sukur hic yememisiz gibi![]()
Hoşgeldin canımmerhaba canlar nasilsiniz
Kahve yaparken aklima geldiniz , tatil bitti yedik ictik cok sukur hic yememisiz gibi![]()
Canım biz de bu hafta takımları kurup masterfite başladık. Cuma’ya seni de bekliyoruzBu yazda sisko sisko gezip geldim tukkana siz nasilsiniz ?
Bence içilmezGünaydınlar kızlarrr
Hindistancevizli kahvenin tarifini istiyorum lütfen
Ben kahve hiç sevmem öyle düşünün sizce o içilebilir bişi mi
Harikasın cnmHanımlar adımlar ne durumda
Saat 12.55 itibariyle 4.433 adımdayım![]()
Aslında fazla değil ama bu saatte yarısını bitirmiş olma fikri çok güzelHarikasın cnm![]()
Hadi yaaaCanım biz de bu hafta takımları kurup masterfite başladık. Cuma’ya seni de bekliyoruz
Bence içilmezama yağımızı yakacaksa içecez mecbur
![]()
Bencede yaaAslında fazla değil ama bu saatte yarısını bitirmiş olma fikri çok güzel![]()
Arada baktim ama burada cok aktif degildi okudum ciktimAklına mı geldikAşk olsun. Tatil dedin gittin merakta bıraktın. Özlendin
![]()
Hosbulduk canim. Olmustur belkide henuz tartiyla ayni ortamda bulunmadikHoşgeldin canımafiyet balşeker olsun, löplöp et olsun demek isterdim ama
![]()
Hindistan cevizli herseyi severim kahvede de guzel oluyorCanım biz de bu hafta takımları kurup masterfite başladık. Cuma’ya seni de bekliyoruz
Bence içilmezama yağımızı yakacaksa içecez mecbur
![]()
Benim de ölçüyor, bayadır ölçmedim yağımı. Cuma günü ölçeyim, ne çıkacak bakalımHadi yaaa
Evdeki tartım yağ oranını ölçüyo ve 38.7 ile başladım bu konuda çok canım sıkkın
Görev bilinci ile insan rahatlıyorBencede yaa
kesin yapmam lazım dediği şeyleri tamamlayınca büyük bi rahatlama oluyo
Doğru şeyleri yemiyorsunuz olabilir mi ? Ya da eksik bir şeyler... vücudunuzu dinleyin bence. Bir terslik var.Aslında işkence değil aralıklı oruç yapıyorum. Saatleri var ya ona göre hareket ediyorum ama yine de acikiyorum
Arada bir selam de iki gözümArada baktim ama burada cok aktif degildi okudum ciktimtatil yeni bitti iste canim
Hosbulduk canim. Olmustur belkide henuz tartiyla ayni ortamda bulunmadik
Hindistan cevizli herseyi severim kahvede de guzel oluyor
Tatlım hoş geldinArada baktim ama burada cok aktif degildi okudum ciktimtatil yeni bitti iste canim
Tartıyla illaki aynı ortamda bulunacaksın, kaçış yokArada baktim ama burada cok aktif degildi okudum ciktimtatil yeni bitti iste canim
Evren mesajını gönderdi
Aralıklı oruçta 6-8 saat açlık yok mu? 2 öğün yiyorlar diye biliyorum.Doğru şeyleri yemiyorsunuz olabilir mi ? Ya da eksik bir şeyler... vücudunuzu dinleyin bence. Bir terslik var.