Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu yazda sisko sisko gezip geldim tukkana siz nasilsiniz ?
Tatlım valla geriye dönüp baktığımda harika bir yaz gecirmisim gönlümce pişirdim bazen dışarıda arkadaşlarla ailemle yedim hiç pişman değilim. Sen de olma aldiysak veririz nolmuş yani....şişmanlar ölüyor da zayıflar ölmüyor mu? Aman takma kafana ..şurada biz bize eğlenip kilo veriyoruz. Gel bu zincire sen de katıl. İyiyiz az önce kulüpten bir arkadaşın annesinin vefat haberini aldım. Üzüldüm mutluluk anlık bir şey zaten...kısacık bir ömrümüz var. Dertler kederler ayriliklar hepsi bizim için. Her şeye rağmen kaldığımız yerden devam etme gücünü bulalım...

Sabah erken kalkınca baya iş yapılıyormuş 🙊🤣
2 cam sildim, mutfak dolap kapaklarını, tezgahı mutfaktaki diğer ıvır ziviri sildim. Kızı aldım geldim. Alışveriş yaptım. Şimdi tatli-tuzlu kurabiye yapcam 🙉
Akşama çocukları babanneye paslarsam rahat rahat yerleri supurur silerim
😍Evet erken kalmak bana da iyi geldi. Hepimizin dertleri aynı baksana, iş güç hep🥰

Tatlım hoş geldin :KK60:
Hosbulduk abla nasilsin , emekli oldun mu
Tartıyla illaki aynı ortamda bulunacaksın, kaçış yok😁
Kahvede güzel oluyordur mutlaka da ben kahveyi sade içmeye alışmışım nasıl olac… Aaaaa kahve içiyorum şu an içine katmayı unuttum. Gideyim katayım😂
Evet cumaya kadar biraz odem inerse cuma yuzlesecegim
Bak bakayım kg yazısına neler olmuş bizlere de🙊🙉 hoşgeldin🌼
Ben seni kacta birakmistim kiz 70 degilmiydin

Kızlar bişey soracağım benim ehliyet eski olandan bu sene sonuna kadar yenilenmesi gerekiyormuş sanırım sağlık raporu da alacakmışız ehliyetini değiştiren var mı bu raporu aile hekimimizden mi alıyoruz yoksa belirli hastane vs den mi alınıyor bilginiz varmı kızlar

Kızlar bişey soracağım benim ehliyet eski olandan bu sene sonuna kadar yenilenmesi gerekiyormuş sanırım sağlık raporu da alacakmışız ehliyetini değiştiren var mı bu raporu aile hekimimizden mi alıyoruz yoksa belirli hastane vs den mi alınıyor bilginiz varmı kızlar
Canim ben 2017 de degistirdim aile hekiminden aldim

Gecen hafta amcam ve kuzenim aile hekiminden aldi amcamın sağlık raporunu kabul etmisler ama kuzenimin saglik raporunu kabul etmemisler gözünde problem oldugu icin🤗🤗

Canim ben 2017 de degistirdim aile hekiminden aldim

Gecen hafta amcam ve kuzenim aile hekiminden aldi amcamın sağlık raporunu kabul etmisler ama kuzenimin saglik raporunu kabul etmemisler gözünde problem oldugu icin🤗🤗
Ok canım teşekkür ederim 🙏mahsuru yoksa söylemende gözünde ne problem var kuzum ben miyopum normalde lens kullanıyorum ama şu an ki kullandığım ehliyetimde lens yazıyor o sorun olur mu acaba 🙄🙄ay çok korktum bak şimdi 🙃

Back
X