Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçici trip kolikliğim![]()
Show time bebek.
Geldim canım beraber çıtır olacağız yine yeni yeniden.
beraber spor yapalım neydi o kızın adıGeldim canım beraber çıtır olacağız yine yeni yeniden.![]()
"Kuşlar kadar hürüm" Şair ne demek istedi?Kuşlar kadar hürüm canım. Her şey yolunda. Tekrar diyete başladim. Değişen vücudum olacak inşallah kordişim.![]()
Başlangıcın hayırlı olsun canımmGünaydin kizlar haydi bismillah diyorum Eki Görüntüle 3130689 @Zipzip- patlamaya hazirim
Tartıl tartıl başla bi yerden canımAynı kiloda gibiyiz gerçi korkudan tartılmiyorum![]()
Herkese merhabalar bebekler. Hayırlı cumalar![]()
Başlangıcın hayırlı olsun canımGünaydin kizlar haydi bismillah diyorum Eki Görüntüle 3130689 @Zipzip- patlamaya hazirim
Selam hayırlı cumalar canımHerkese merhabalar bebekler. Hayırlı cumalar![]()
Tebrikler canım
sensin güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllO da lazım. Tribi bile güzel mi olur bir insanın
![]()
Teşekkür ederim ballı lokumBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Selam hayırlı cumalar canım
Tebrikler canım
tebrikler canım
![]()
Ben pek sürekli takilamiyorum, o yüzden aramiyorum ara sıra ziyaret etmekle yetiniyorumDilet grubu mu arıyosunuz![]()
Günaydın hayırlı cumalar canım
Mira pham oldu Mira crew bak o da evlendi sıra sendeberaber spor yapalım neydi o kızın adı![]()
![]()
Hepimiz çok güzelizsensin güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kimler gelmişMira pham oldu Mira crew bak o da evlendi sıra sende