Hahahahah sağol ya uzun zamandır böyle iltifat almamistim hahahahValla kaptanım seni 40 tane anca kurtarır daarkadaş yine insaflı davranmış
bu arada bende yapamıycam çünkü yattım hatta şuan rüyadayım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah sağol ya uzun zamandır böyle iltifat almamistim hahahahValla kaptanım seni 40 tane anca kurtarır daarkadaş yine insaflı davranmış
bu arada bende yapamıycam çünkü yattım hatta şuan rüyadayım
![]()
Ya onun baskısından nolucakfesang kaptanım karşı kaptan gelip gidip sana afiyet olsun yazmış
gözümden kaçmadı bunlar hep pskolojik baskı
![]()
Annem kocam kankam eltim görümcem..Seni hep annen yakıyor![]()
Supersin canim yoruldum daha adim atamam
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Mesajı gördüm ama yapamam uykum geldi uyuyacagim![]()
seni her daim öperim kuzumAaaa hemen de yeni kaptana öpücükler![]()
İyi geceler bebekİyi geceler kızlarcım![]()
Ohhh sefan olsun canımAnnemin günü vardı zaten bugün, akşam kalanları yemeye gittik![]()
TeşekkürlerGüzel espiri![]()
Yaparım böyle şeylerHahahahah sağol ya uzun zamandır böyle iltifat almamistim hahahah
Yürü beee kaptanımYa onun baskısından nolucak![]()
Ben de istemiyorum tatlım, benim daha verecek çok kilom varOhh missama hiç almıyım daha verecek 5 kilocuğum var şekerim
![]()
Annem kocam kankam eltim görümcem..
Etrafim yılan dolu![]()
Sağol kaptanım❤Supersin canim yoruldum daha adim atamam
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Mesajı gördüm ama yapamam uykum geldi uyuyacagim![]()
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım. benim de öyle. stres yapınca hemen midem alarm verir![]()
Evlenirken iki çay takımı açtım. Hala duruyor ne kırık var ne leke. Düşün ne kadar kullanılıyorBizde çay bardağı misafire çıkar![]()
Geçmiş olsun.Midem ağrıyodu kaptanım bi de dışardaydım ondan ❤