Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar kuzucukAfiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun gezegenim
Afiyet olsun canim
Günaydın kaptanim
Günaydın Elhoşumm
Günaydın ablacim![]()
Çok sağol canısı arada yokluyor geneEksin cok guzel tebrik ederim canim
Hosgeldin tekrardan canim
Gecmis olsun ablacim
Günaydın canim cumaya eksiye düşersin
Günaydın canim
Günaydın canim
Başlangıcın hayırlı olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Eksin harika tebrik ederim canim![]()
Çok sağol saracım üstte diş kalmadıya hiç,snada geçmiş olsunGeçmiş olsun canım diş ağrısı zordur bilirim 20 lik dişlerimi ameliyatla aldırdım bir tanesine hala duruyor
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canım deme öyle yaşlanmıyoruz yaş alıyoruz biz
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım bende basmati pirinç kullanıyorum hem daha sağlıklı hemde glisemik indeksi düşük tadınıda seviyorum
Onu yapacak diz nerdeMesajimi gören her kim ise 20 squat yapsın![]()
Ayyy lütfen ben dururken burada ne yaşlılığı öyle vermem sıramı ona göreOnu yapacak diz nerde
Hasta ve yaşlı bir kadının ben![]()
Teşekkür ederim canım ortalıkda bir salgın var sanırım herkes hasta bizde de ateş Öksürük burun akıntısı vardı bebişler antibiyotik kullandı hava verdik biraz daha iyiler. Ama iştahsızlık huysuzluk devam. Düşünüp sorduğun için sağolasınMavikus_ nasıl oldunuz kuzum?
Çok geçmişler olsun çok acayip bir salgın var herkersler hasta gene dikkat edin kendinize.Teşekkür ederim canım ortalıkda bir salgın var sanırım herkes hasta bizde de ateş Öksürük burun akıntısı vardı bebişler antibiyotik kullandı hava verdik biraz daha iyiler. Ama iştahsızlık huysuzluk devam. Düşünüp sorduğun için sağolasın![]()
Ben hiç uyumadımGünaydın herkese
Bu saatte uyanıverdim sebepsiZ![]()
daha iyiyim cnm tşk ederim
Geçmş olsun ne oldu öyle ayaklarına dizden mi kaynaklanıyor acaba,doktor işini ne yaptın bu arada.Ben hiç uyumadım
Ayaklarımda his kaybı var
Üstüne basamıyorum![]()
Ne yiyosun anlat bakiiim??Burdayım kuzum fena yiyorum![]()